Felelősségeink

Elkötelezetten gondoskodunk az emberekről és a természetről

Mi az Essity-nél komolyan vesszük a fenntarthatóságot. Számunkra ez azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk az üzletünknek a környezetünkre és a közösségekre történő hatásáért oly módon, hogy javítjuk az életminőséget a mindennapokban és hozzájárulunk a jobb jövő eléréséhez.

A fenntarthatóság nem új gondolat számunkra vagy az anyagcégünk számára. Hosszú tradícióra nyúlik vissza, ahogy üzletmenetünkhöz társítjuk a környezeti és szociális felelősséget, és erről több mint 10 éve beszámolunk a nyilvánosan elérhető, évenként megjelenő fenntarthatósági riportunkban.

Büszkék vagyunk rá, hogy erőfeszítéseinket világ szinten elismerik. Az Essity-t a Dow Jones Fenntarthatósági Index 2009. szerint a világ egyik vezető vállalatának nyilvánították, mely vezető eredményeket ért el a társadalmi, környezeti és gazdasági területeken.

Társadalmi

Keményen dolgozunk azért, hogy a mindennapi életet jobbá, egyszerűbbé és biztonságosabbá tegyük vásárlóink, partnereink és alkalmazottaink számára. 

További részletekért kattintson ide..

Gazdasági

Az Essity hozzájárul a közösségek társadalmi fejlődéséhez. Mindazon helyeken, ahol működik, munkahelyeket teremt, és javítja több ezer család gazdasági jólétét.

További részletekért kattintson ide..

Környezeti

A környezeti tevékenységeink képviselik a hosszú távú elkötelezettségünket környezetünk védelme iránt.

További részletekért kattintson ide..

TársadalmiGazdaságiKörnyezeti