Hogyan juthatok hozzá az inkontinencia termékekhez?

Keveset beszélünk róla, palástoljuk a problémát, ezért van az is, hogy sokan kellemetlennek érzik, ha vizelettartási panaszokkal kapcsolatos árucikkeket kell vásárolniuk. Előfordulhat, hogy azt sem tudjuk, hirtelen hova forduljunk, merre induljunk, ha inkontinencia termékeket keresünk.

Ugyan az inkontinencia nem ciki, mégis sokszor szeretnénk inkább titkolni, ha ilyen panaszaink vannak. Keveset beszélünk róla, palástoljuk a problémát, és talán ezért van az is, hogy sokan kellemetlennek érzik, ha vizelettartási panaszokkal kapcsolatos árucikkeket kell vásárolniuk. Előfordulhat, hogy azt sem tudjuk, hirtelen hova forduljunk, merre induljunk, ha inkontinencia termékeket keresünk, hiszen olyan kevés az információ a témában, a mindennapi köztudatban.

Vannak, akik például a betéteket szinte észrevétlenül igyekszenek beszerezni, nem kérdezősködve túl sokat, csak kisurranva az üzletekből fizetés után. Ez egyrészt megnehezíti a megfelelő termék kiválasztását, másrészt akadályokat gördít a témával kapcsolatos hasznos információk megszerzése elé is.

Ha azt sem tudjuk, hogy hol lehet beszerezni a vizelettartási problémák esetére fejlesztett termékeket, a következő cikkben segítséget találunk.

A TENA inkontinencia termékek számos üzletben elérhetőek.

  • gyógyszertárakban,
  • gyógyászati segédeszköz boltokban,
  • nagyobb drogériákban,
  • valamint hiper- és szupermarketekben is.

Ha nem szívesen keresgélünk vagy kérdezősködünk ismerősöktől, akkor is megtalálhatjuk a kiemelt partnerek listájában a hozzánk legközelebb eső gyógyszertárat, ahol biztosan fellelhetőek a TENA termékek. A kiemelt TENA Referencia Patika partnereket megtalálja a Patikakeresőre kattintva.

Az itt feltüntetett üzletek biztosítják a professzionális ügyfélkezelést, hiszen mindig rendelkeznek készlettel, és szükség esetén szakértői segítséget is nyújtanak, ha bizonytalanok vagyunk a döntésben.

Ne féljen kérdezni, ezeken a helyeken biztosan szívesen segítenek, és praktikus tippeket adnak!

Nem tudja pontosan, hogy milyen márkát válasszon?

Nincs kedve kérdezősködni az üzletekben?

Nincs, akitől megkérdezze, milyen terméket érdemes használni?

Nem szívesen beszélne vizelettartási zavaráról, de szüksége van valamilyen megoldásra?

Ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszolt, KÉRJE INGYENES TERMÉKMINTÁNKAT!

A csomagot diszkrét csomagolásban juttatjuk el Önhöz postai úton, így tehet egy próbát a TENA Lady termékekkel. Csak kattintson, hogy megadhassa szállítási adatait: itt!

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsoltban, hívja INKO-INFO vonalunkat az alábbi díjmentesen hívható zöld számon: 06 80 20 10 20, vagy írjon e-mailt az inkoinfo.hu@sca.com e-mail címre!

Ha vásárlás előtt szeretne tájékozódni, hogy pontosan milyen termékek lelhetőek fel a boltokban, és ezek közül melyiket érdemes választani, olvassa el ezt a cikket: itt, mely segít a döntésben.