TENA Slip

Teljesen légáteresztő nadrágpelenka

 

 

Használata ajánlott: 

Elsősorban ágyban fekvő, inaktív, motorikus nyugtalansággal küzdő betegeknek, nagy mennyiségű vizeletvesztés és székletinkontinencia, illetve hasmenés esetén.  

    

 

A TENA Slip termék jellemzői

 

ConfioAir™  légáteresztő nemszőtt textília borítás 

A textilhatású, teljesen légáteresztő oldalsó rész és hátsó borítás a rajta található mikroszkópikus lyukaknak köszönhetően átengedi a test által termelt párát, de a vizet nem. Ezáltal képes biztonsággal megakadályozni a vizelet kiszivárgását és egyben fenntartja a bőr szárazságát is. Így gondoskodik a bőr egészségéről és a felhasználó kényelméről.

 

Többszörösen visszazárható ragasztószalagok 

A ragasztócsíkok többször biztonságosan visszazárhatók, lehetővé téve a pontos felhelyezést és korrekciót. Ezáltal tudjuk biztosítani a tökéletes illeszkedést. 

Gyorsan reagáló, nagy teljesítményű nedvszívó mag 

Biztonságos védelmet nyújt a szivárgás ellen, a kényelem és a méltóság megőrzéséért. A dupla cellulóz felső mag a beérkező folyadékot gyorsan elvezeti, az alsó mag biztonságosan megtartja.

   

Méretek és kapacitás 

A TENA Slip termékek 4 méretben (XS, S, M, L) és 3 nedvszívó kapacitásban (Plus, Super, Maxi) elérhetők.

 

A TENA termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.oep.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés.