Ingyenes termékminta

Szeretné kipróbálni a TENA Bőrápoló termékeket, melyeket kifejezetten inkontinens betegek bőrápolására fejlesztettek ki?

Három egyszerű lépés az inkontinens beteg bőrének egészségéért!

Szárazon tartás

A bőr szárazon tartásához mindig légáteresztő, nedvszívó terméket használjon az ápoltja mobilitása és az inkontinencia mértéke szerint.

Tisztítás

Nagyon fontos, hogy pelenkacsere során mindig gondosan és kíméletesen tisztítsuk meg a bőrt!

TENA Nedves törlőkendő - az érzékeny bőrű inkontinens betegek mindennapi pelenkacseréjéhez.

Védelem

Az idősek bőre sérülékenyebb, ezért extra védelmet igényel, hogy megelőzhető legyen a további károsodás.

TENA Cink krém - Kialakult bőrirritáció, hámhiány vagy hámsérülés esetén.

A megfelelő termékek kiválasztása az egészséges bőr megőrzésének a kulcsa. A TENA Bőrápoló termékekkel biztos lehet benne, hogy szerettei sérülékeny bőrének a legjobb ápolást nyújtja, és javítja a mindennapi életminőségüket.

Az ingyenes termékminta-csomagot diszkrét, egyszerű csomagolásban, postai úton juttatjuk el Önnek. Személyes adatait a legteljesebb mértékben bizalmasan kezeljük, és a termékminta használatával Önt semmilyen kötelezettség sem terheli.

Kérjük, az ingyenes termékminta elküldéséhez töltse ki az űrlapot. Az ingyenes termékminta ajánlatra vonatkozó Feltételek és kikötések című teljes dokumentum megtekintéséhez kattintson ide.

Az adatok kitöltése után postai úton juttatjuk el Önnek az ingyenes TENA Bőrápoló csomagot az alábbi tartalommal:

1 csomag TENA Nedves törlőkendő (10 darabos), 1 db TENA Cink krém (5ml), 1 db TENA Bőrvédő krém (5ml), 1 db Bőrápoló tájékoztató füzet.

Tovább