TENA Lady Pants Discreet

A TENA Lady Pants Discreet minden ízében nőies formája Ceri Williams fehérnemű-tervező munkáját dicséri. Az eldobható, pamutpuhaságú, nedvszívó pelenkanadrág egészen olyan, mint egy hétköznapi alsónemű; most továbbfejlesztett derékrésszel. A TENA Lady Pants Discreet háromszoros védelmet biztosít a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen.

További információkért vigye fölé az egeret
  • A Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszer meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását

  • Biztosan a helyén marad

  • Ránézésre fehérnemű, tapintásra pamut

  • Kiszerelés
  • M
  • L
  • Információk

Minden ízében nőies formavilág Ceri Williams fehérnemű-tervező műhelyéből

A legismertebb márkák számára dolgozó hivatásos fehérnemű-tervező, Ceri Williams műhelyéből kikerült, minden ízében nőies TENA Lady Pants Discreet elődeinél még elegánsabb és divatosabb viselet lett.

Puha, légáteresztő, szövethatású anyagból

A légáteresztő, pamuthatású anyag ránézésre és tapintásra is hétköznapi fehérneműre emlékeztet, mégis magabiztosságot adó, biztonságos viselet.

Vékony, mégis biztonságos nedvszívó maggal

A TENA Lady Pants Discreet pelenkanadrág innovatív nedvszívó magja egyszerre vékony és biztonságos – a diszkréció és a kényelem érdekében.

Alacsony derékszabással és diszkrét, a test vonalát követő kialakítással

Az új típusú, hosszában rugalmas kialakítású magnak köszönhetően a terméket még kényelmesebb viselni. Az alacsony derékszabásnak köszönhetően a termék diszkrét viselet, így szerettei kedvenc ruháik alatt is bátran hordhatják

Megerősített övrésszel

Leginkább alsóneműre emlékeztető pelenkanadrágjainkon megerősített övrész található, amely kényelmes, követi a test vonalait, és biztosan tart.

Hármas védelem – száraz érzés, biztonság és Odour Control szagsemlegesítő rendszer

Minden TENA Lady termék háromszoros védelmet nyújt szeretteinek a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. Folyamatosan, éjjel-nappal száraz, biztonságos érzést és magabiztosságot ad szeretteinek.

Termékadatok

Szivárgás elleni védelem
Kiszerelés
  • M
  • L
Csípő

Csípőbőség: 75 és 100 cm között

Csípő

Csípőbőség: 95 és 125 cm között

Compare Products

Error error

För många grejjer här.

Compare

FemPro comparison

Jämför produkter