Miért hasznosak az inkontinencia gyógyászati segédeszközök?

Minden gyermek számára a magabiztosság a boldogság és a siker kulcsa. Egy bizonyos életkor után ezért a gyermekek elkezdenek szorongani, ha pelenkát viselnek. Úgy érzik, hogy a pelenka elárulja vizelettartási problémájukat, ami „éretlenségüket” vagy „baba” mivoltukat jelenti akár egészségesek, akár nem.

Lehet, hogy a gyermeke számára megvásárolni kívánt inkontinencia-termékeket támogatja a társadalombiztosítás.

Megnézem

Együtt érző kezelés nélkül ez megsebezheti magabiztosságukat, ezért visszahúzódókká válhatnak, kimaradnak a barátaikkal való játékokból, szórakozásból. Ezért nagyon fontos biztosítani őket arról, hogy normálisak, ez a dolog sok más gyerekkel is előfordul, és a vizelettartási problémákat nagy valószínűséggel ki fogják nőni.

A gyermekek aggodalmát főleg a szivárgás okozza. A szülőknek, illetve az ápolóknak azonban a gyermek testi-lelki jóléte a fontos, és természetesen mindenki reménykedik abban, hogy hamarosan eljön az az éjszaka, amikor gondtalanul lehet pihenni.

Mindezen oknál fogva a speciális termékek mosolyt varázsolhatnak a gyermekek és az őket gondozók arcára. 

Hol találhat termékeinkkel kapcsolatos további információkat?

Itt megtalálhatja a gyermekkori inkontinencia-termékeket és azok leírását. Kapcsolatba léphet velünk online, vagy hívja a TENA INKO-INFO zöld számát: 0680/20-10-20, vagy írjon nekünk a következő címre: SCA Hygiene Products Kft., 1525 Budapest, Pf. 178.

Ha balesetből vagy egyéb okból kifolyólag súlyosan sérült vagy rokkant gyermekét ápolja, további hasznos tudnivalókat talál a Gondoskodás szeretteinkről című részben.