Hogyan találjam meg a nekem valót?

Jó terméket szeretne, de nem akar túl sokat, feleslegesen költeni? És mindeközben nem szívesen kér segítséget az eladótól sem, hiszen úgy érzi, ez a probléma másra nem tartozik?

Milyen inkontinencia betétek vannak, és hogyan választhatom ki a számomra megfelelőt?

Ismeri az érzést, amikor a bolt polcai előtt álldogál, inkontinencia betétet szeretne választani, de a sok lehetőség között képtelen egyedül dönteni? Jó terméket szeretne, de nem akar túl sokat, feleslegesen költeni? És mindeközben nem szívesen kér segítséget az eladótól sem, hiszen úgy érzi, ez a probléma másra nem tartozik?

Először is el kell mondanunk, hogy nincs egyedül: sem az inkontinenciával, sem a megfontolt döntés nehézségével, sem pedig a kínos érzésekkel. Az alábbi cikkben segíteni szeretnénk, hogy a lehető legegyszerűbben választhasson a TENA termékek közül.

Az első fontos kérdések az inkontinencia betétek választásakor:

Méret

  • Lényeges szempont, hogy testünk egyéni méretei szerint szükséges lehet-e hosszított inkontinencia betétet beszerezni, vagy elegendő-e a normál verzió;

Vizeletvesztés jellege, mennyisége

  • Vegyük figyelembe, hogy alkalmi vagy rendszeres vizeletvesztésről van-e szó, és a vizelet mennyisége esetleg indokolja-e, hogy vastagabb betétet használjunk;

Kényelmi szempontok

  • Életmódunknak, aktivitási szintünknek (pl. sportolás vagy megnövekedett mozgásigény) megfelelően kell választanunk a szárnyakkal rögzíthető inkontinencia betét és a hagyományos, ragasztócsíkkal ellátott verzió között.

A TENA kínálata

Ha kifejezetten alkalmi vizeletcsepegésre keres megoldást, és általában csak kisebb mennyiségű vizeletet veszít, akkor Önnek a vékony betétek lehetnek megfelelőek. Kényelem, biztonság, szárazság – a TENA Lady Ultra Mini ezt kínálja.

A termék két méretben kapható annak érdekében, hogy diszkrét viseletet biztosítson, szárazon tartson, és kényelmes is legyen:

  • TENA Lady Ultra Mini – a normál méretű tisztaság érzéséért;
  • TENA Lady Ultra Mini Plus – ha hosszított méretet szeretne.

Alkalmi vizeletvesztés esetén, a nagyobb biztonságért keresse a TENA Lady betéteket.

Ezek a termékek száraz érzést nyújtanak, kényelmesek és biztonságosak, szagsemlegesítő rendszerrel és gyors szárazságot biztosító felülettel segítenek észrevétlenül palástolni a problémát. Borításuk légáteresztő, így frissességet adnak, a test formájához illeszkedő kialakításuk pedig igazán fesztelen érzést tesz lehetővé.

Itt is több megoldás közül választhatunk:

  • a szárnyakkal ellátott, ”Wings” jelzővel megkülönböztetett verziók még stabilabban rögzítik a betétek a fehérneműben
  • a ”Plus” elnevezés a hosszított fazont jelöli;
  • rendszeres vizeletvesztéskor a ”Normal” verzió ajánlott, középsúlyos esetben pedig az ”Extra” címkéjű termékvariáns lehet a megfelelő.

A további választást segítheti ez a cikk, ahol megismerheti, hogy a minőség hogyan találkozik a pénztárcabarát megoldásokkal. Kattintson most: a jó választásért!