Mit szeretne tudni az inkontinenciáról?

Ebben a részben tájékoztatást szeretnénk nyújtani a vizelettartási nehézségről és arról, mi a teendő, ha tapasztaljuk. Külön rész foglalkozik az inkontinencia okaival és típusaival, a „Mi a teendő?” fejezetben pedig hasznos tippeket és tanácsokat olvashat. Az inkontinenciával kapcsolatban számos tévhit kering a köztudatban. Elsőként töltse ki az alábbi rövid tesztet, és megtudhatja, hogy ezek közül melyek azok, amelyeknek van alapja, és melyek azok, amelyeknek egyáltalán nincs!

Az inkontinencia főleg az idősebb embereknél fordul elő. Vagy mégsem?

Ismerje meg az igazságot
 • Igaz vagy hamis

  Az inkontinenciával kapcsolatban számos tévhit kering a köztudatban, amelyek közül néhányat talán Ön is hallott már. Töltse ki az alábbi rövid tesztet, amelyből megtudhatja, hogy melyik állítás igaz, és melyik hamis!

 • Kivizsgálás

 • Kezelés

 • Ismerje meg az inkontinencia valódi okait

  Talán hihetetlennek tűnik, de a vizelettartási nehézségnek számos oka lehet, amelyek közül most áttekintjük a leggyakoribbakat. Ha megértjük testünk működését, könnyebben megtaláljuk a megfelelő megoldást az adott helyzetre.

 • Válassza ki, hogy mely tünetek illenek Önre

  Az, hogy miképpen tehet a vizelettartási problémák ellen, függ attól, hogy melyik típusú inkontinencia érinti. Ez a rész segít Önnek abban, hogy meghatározza, melyik típusú inkontinenciával küzd, így kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

 • Mi a teendő?

  Ebben a részben tudnivalókat és ötleteket olvashat a női inkontinencia különböző típusaival kapcsolatban, valamint néhány hasznos tippet és tanácsot is talál, amelyek segítenek egy olyan életvitel kialakításában, amely gondoskodik a kényelemről, a diszkrécióról és a biztonságról.

 • Gyakran ismételt kérdések

  Ha maradtak megválaszolatlan kérdései az inkontinenciával és annak kezelésével kapcsolatban, olvassa el a kérdésekre adott válaszokat, hogy tovább szélesítse ismereteit a témában vagy kérdezze szakértőnket!

 • Hasznos hivatkozások