Olvassa el hölgytársai történeteit!

Nem mindig könnyű az inkontinenciáról beszélni, és néhányan elszigeteltnek érezhetik magukat emiatt, főként akkor, ha nem régóta tapasztalják a jelenséget. Mások személyes története tanulságos és vigasztaló is lehet egyben. Ezért nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik az évek során megosztották velünk történeteiket azzal a céllal, hogy másoknak is segítsenek. Ezek közül kiválasztottunk néhányat.

Szeretnénk még több történetet összegyűjteni, amelyekkel megmutathatjuk, hogy mennyire sok nő él mozgalmas és aktív életet az inkontinencia ellenére is. Ha hozzászólna valamelyik történethez, kérjük, küldjön nekünk e-mailt Ha pedig szeretné elmesélni saját történetét, kérjük, küldje el nekünk. Biztosak vagyunk benne, hogy története mások számára is tanulságos lesz. 

Erika története

„Szégyelltem beszélni a férjemnek a vizelettartási nehézségeimről. Aztán kitágult a látóköröm.”

Tovább

Kati története

„Mindig úgy gondoltam, hogy az inkontinencia csak az idősebbeket érinti, és nem engem, aki fitt, egészséges és még csak 35 éves!”

Tovább

Mária története

„Próbáltam kevesebbet inni, de ettől kiszáradtam, és sokat fájt a fejem. Ezután már sehova sem mentem, ami tíz percnél tovább tartott volna, és nagyon magányosnak éreztem magam.”

Tovább