Gyermeket vár vagy nemrég szült?

Akkor ez a rész Önnek szól. A terhesség alatt, a szülés közben és az azt követő hónapokban a női test hatalmas fizikai és hormonális változáson megy keresztül. Ilyenkor a hólyagot érő hatások is jelentősen változnak. Az inkontinencia teljesen normális jelenség ebben az időszakban, ezért elmagyarázzuk a női test változásait és elmondjuk, hogy hogyan kezelje a változásokat.

A test változásai

Mindig meglepve tapasztaljuk, hogy a nők mennyire keveset tudnak a terhesség hólyagra gyakorolt hatásáról. A hólyag pont a méh alatt helyezkedik el, amely a magzat növekedéséhez igazodva folyamatosan tágul. Az alábbiakban hasznos tudnivalókat és tanácsokat olvashat a terhességgel kapcsolatban.

Elkezdte már a gátizomtornát?

Az inkontinencia megelőzésének egyik legjobb módszere a medencefenéki izmok edzése a terhesség alatt és utána. Töltse le gyakorlatsorunkat, és kezdje el a tornát már ma!

Mely termékek nyújthatnak segítséget?

Az inkontinencia nem jelenti azt, hogy le kell mondania a terhesség és az újszülött kisbaba nyújtotta örömökről. A megfelelő termékekkel bárhova mehet és bármilyen tevékenységet végezhet anélkül, hogy a vizeletcsepegés miatt aggódnia kellene. Az inkontinencia-betétek száraz és friss érzést biztosítanak, így ahelyett, hogy hólyagja miatt aggódna, inkább a kisbabájára koncentrálhat.

Ne feledje, nincs egyedül!

Nagyon sok nő tapasztal vizelettartási nehézségeket a terhesség alatt vagy után, és az Egy édesanya tapasztalatai részben valós történeteket, valamint hasznos tudnivalókat olvashat a terhességgel kapcsolatban.