TENA Lady Slim Mini

A microPROTEX™ kompressziós technológiával kialakított TENA Lady Discreet Mini betét HÁROMSZOROS VÉDELMET nyújt Önnek a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. Méretre megegyezik egy kisebb egészségügyi betéttel, nedvszívó erejének köszönhetően azonban alkalmi vizeletvesztés esetén ajánljuk. A microPROTEX™ kompressziós technológiának köszönhetően a termék nedvszívó képessége a szükséges pontokon érvényesül: így biztosítja Önnek a kellő védelmet és diszkréciót.

További információkért vigye fölé az egeret
  • Gyors nedvszívás és diszkrét védelem a microPROTEX™ technológia révén

  • A TENA Lady Discreet betétek aszimmetrikus kialakításúak, hogy a testhez illeszkedve kényelmet és diszkréciót biztosítsanak Önnek

  • Hármas védelem – száraz érzés, biztonság és Odour Control szagsemlegesítő rendszer

  • Információk

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A termék minden összetevője bőrgyógyászatilag tesztelt, hogy kényelmes és biztonságos legyen bőrünk számára.

Rendkívül lágy, selymes puhaság és száraz érzés

A szárazság fontos a bőr védelme és a friss érzés érdekében. A TENA Lady Discreet betéteken selymesen puha, pamutszerű borítás található, amely azonnal elvezeti a nedvességet a bőr felületéről. A TENA Lady Discreet betétek gondoskodnak a bőr szárazságáról, így Ön magabiztos maradhat.

Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszer a magabiztosságért

Ne szorongjon a vizeletszivárgás miatt! Az egyedülálló módon aktív mikrogyöngyökkel rendelkező TENA Lady Discreet betétek Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszere csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását. A TENA Lady Discreet betétek nyújtotta magabiztos, friss érzés minden helyzetben elkíséri!

Egyesével csomagolva – Easy Wrap csomagolásban

A TENA Lady Discreet Mini betétek egyesével csomagolva – Easy Wrap csomagolásban – kaphatók, így egyszerű a betétet a táskába vagy a zsebbe csúsztatni. A TENA Lady Discreet Mini betéteket magunkkal hordani és kidobni is egyszerű.

Termékadatok

Szivárgás elleni védelem

Compare Products

Error error

För många grejjer här.

Compare

FemPro comparison

Jämför produkter