Az Essity célkitűzései

Célkitűzéseink egyértelműen és pontosan meghatározhatók: Javítani szeretnénk azoknak az embereknek az életminőségét, akik szerte a világon vizelettartási problémákkal küzdenek, illetve segíteni kívánunk azoknak, akik olyan területen dolgoznak, ahol ez a probléma gyakran felmerül.

Nálunk minden az emberekről szól...

Az inkontinencia, amellett, hogy meglepően gyakori, kortól vagy általános egészségi állapottól függetlenül jelentkezhet, és gyakran életerős felnőtt embereknél fordul elő.

Lehet, hogy az inkontinencia önmagában nem tekinthető különösen súlyos egészségügyi problémának, azonban a vele kapcsolatban tapasztalható szociális félelmek károsan hatnak az emberek komfortérzetére. Egy esetleges „baleset” miatt érzett állandó félelem számos, teljesen magától értetődőnek tartott tevékenységet, bevásárlást, testedzést, sőt még a gyermekünk felemelését is, ijesztővé teszi.

A probléma megfelelő kezelése nélkül előfordulhat, hogy az inkontinenciában szenvedő emberek visszahúzódókká válnak, és elutasítják maguktól azokat a dolgokat, amiket a legjobban élveznek az életben.

Az Essity elkötelezetten küzd azért, hogy az inkontinencia ne akadályozza meg az embereket abban, hogy teljes és boldog életet éljenek. Ez a mozgatórugója valamennyi tevékenységünknek: akár termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk ki, akár a legjobban bevált inkontinencia-kezelési megoldásainkat kínáljuk egészségügyi intézmények részére, akár szélesebb körű tömegtájékoztatást végzünk.

... és a még körültekintőbb gondoskodás áll a középpontban


Egy elöregedő társadalomban teljesen nyilvánvaló, hogy egyre nő azoknak a száma, akik otthon, a szeretteik által nyújtott gondoskodást, vagy szakértő, kórházi gondozást igényelnek. A gondozást nyújtó rokonok számára az inkontinencia kezelése fizikailag, érzelmileg és anyagi szempontból is megerőltető feladat. Szeretnénk a lehető legjobb tanácsokat, támogatást és termékeket nyújtani, amelyek segítségével jobb életminőséget tudnak biztosítani a maguk és az általuk gondozott személy számára.

Az egészségügyi szakemberekkel való együttműködése során szerzett tapasztalatok alapján továbbra is arra törekszünk, hogy minél hatékonyabb termékeket, szolgáltatásokat és ismeretanyagokat dolgozzunk ki, amelyek lehetővé teszik a legmagasabb színvonalú beteggondozást, figyelembe véve a gondozók szükségleteit, valamint a közegészségügyi intézmények rendelkezésére álló gazdasági erőforrásokat.

Vissza