Társadalmi felelősség

Az inkontinencia termék a vizelettartási problémával küzdők számára alapvető szükségszerűség. Az előnyök, amit a vizelet felfogására kifejlesztett termékek nyújtanak, pozitívan befolyásolják az érintettek életminőségét. A függetlenség, az önbizalom és a szabad mozgás növelésével lehetővé teszi az embereknek a társadalmi tevékenységekhez való csatlakozást és a teljes, aktív élet élvezetét.

Az inkontinencia nagyon gyakori jelenség: a vizelettartási nehézség négyből egy nőt érint 35 év felett és nyolcból egy férfi tapasztalja élete során a vizelettartási probléma valamely formáját. Sajnos a mai napig társadalmi és pszichés bélyeg kapcsolódik ehhez az állapothoz. Az Essity hosszú évek óta dolgozik azért, hogy megismertesse az embereket az inkontinenciával, és nyílt beszélgetéseket kezdeményez azért, hogy ezt a bélyeget feltörje és így normalizálja az állapotot.

Az Essity számos tudományos szervezettel dolgozik azért, hogy növelje az inkontinencia ellátás színvonalát, támogassa az inkontinencia kutatást és javítsa a szakemberek számára szervezett tréningeket és információkat. Ez a munka alapvető a párbeszédek kezdeményezéséhez, a témát körüllengő tabu töréséhez és a vizelettartási nehézséget megélő emberek életminőségének javításához. 

Vezető szakértők bevonásával létrehoztuk a CoreWellness programot, a medencefenék izmok erejének és az általános jólét javításáért. Kutatások bizonyítják, hogy a gátizom-gyakorlatok végzésével a stressz inkontinencia eredményesen kezelhető (3 esetből 2), valamint segítségével javítható a testtartás és az általános erőnlét is.