A védelem 5 alappillére

Ismerje meg azokat, akik az Ön biztonságáért dolgoznak.

Hiszünk abban, amit teszünk, és fontos számunkra, hogy az általunk gyártott termékek fokozzák a viselők, köztük a saját szeretteink életminőségét és egészségi állapotát. A termékminőség számunkra nem egyszerűen fontos, hanem személyes ügy.

Mariáról készült portrékép

Ez itt Maria

1. Szállítók

A testünknek a legjobb bánásmód jár – így sokat várunk el az általunk gyártott termékektől. Maria feladata a biztonságos és fenntartható szállítók felkutatása. Ő szavatolja, hogy olyan szállítóktól vásároljunk alapanyagokat, akik etikusan, a legmagasabb biztonsági és minőségi előírásoknak megfelelően állítják elő azokat. 
 
És nemcsak az adott szóban bízunk: részletes tájékoztatást is kérünk szállítóinktól, hogy pontosan tudjuk, mit kapunk tőlük. Továbbá elvárjuk tőlük az Essity globális szállítói normáinak betartását – ha pedig ez nem megy, megválunk tőlük. 
Gunilláról készült portrékép

Ez itt Gunilla

2. Anyagok

Termékeinket kizárólag kiváló minőségű anyagokból állítjuk elő, és minden terméket és alapanyagot rendszeresen és alaposan ellenőrzünk. 
 
Gunilla a termékbiztonsági és szabályozási ügyekben számít szakértőnek. Alaposan rajta tartja a szemét a termékeinkben használt alapanyagokon és összetevőkön – a figyelmét semmi sem kerülheti el. Ahhoz, hogy éberen figyelő csapatunk jóváhagyja egy-egy alapanyag felhasználását, arra igaznak kell lenniük az alábbi állításoknak: 
 
  • Éppen olyan alapanyagnak kell lennie, amely megfelel a termék rendeltetési helyének, felhasználójának és a felhasználás időtartamának. 
  • Kizárólag biztonságos koncentrációban, a legfrissebb tudományos adatoknak megfelelően tartalmazhat vegyi anyagokat. 
  • Meg kell felelnie a jogszabályi előírásoknál is szigorúbb és rendkívül alapos bevizsgálási eljárásainkon. 
 
Természetesen minden anyagnak és terméknek meg kell felelnie a szabályozási előírásoknak és a hatályos jogszabályoknak. 

Termékeinket kizárólag kiváló minőségű anyagokból állítjuk elő, és minden terméket és alapanyagot rendszeresen és alaposan ellenőrzünk.

Anyagok

Peterről készült portrékép

Ez itt Peter

3. Tesztelés

Peter az egyik termékbiztonsági szakértőnk. Ő vizsgálja be a termékeket képességük határáig, hogy garantáltan biztonságosak legyenek. Ahogyan az egyes anyagokat/termékeket bevizsgáljuk, szigorúbbak vagyunk a jogszabályi, illetve ágazati előírásoknál. Bevizsgálási programunk részei például az alábbiak:  
 
  • Nem kívánt vegyi anyagok jelenlétének elemzése egészen alacsony, nyomokban jelenlévő szintig 
  • Annak ellenőrzése a sejttenyészetben, hogy egy adott anyag toxikus-e 
  • A bőrtoleranciát ellenőrző bőrgyógyászati és/vagy fogyasztói tesztek (Nem akarunk hencegni, de az EDANA Stewardship Program társkezdeményezői vagyunk – a program pedig fokozott követelményeket támaszt a nedvszívó higiéniai termékekkel szemben.) 
Jayről készült portrékép

Ez itt Jay

4. Gyártás

Magasak az elvárásaink. Zökkenőmentes gyártási folyamataink teszik lehetővé, hogy egyenletesen kiváló minőségű termékeket állíthassunk elő, és megfelelhessünk az öt legfontosabb munkavégzési szempontunk – minőség, munkavédelem, biztonság, higiénia és környezetvédelem – követelményeinek.  
 
Jay felügyeli termékeink előállítását, és azt, hogy szigorú szabályoknak megfelelően gyártjuk termékeinket: 
 
  • Kizárólag a termékbiztonsági csapat által jóváhagyott alapanyagokat és összetevőket alkalmazunk. 
  • Minőségbiztosítási rendszert tartunk fenn, hogy termékeink a várt minőségben készüljenek el. Még az üzemeinkben használt tisztítószereket is ellenőrizzük. 
  • Gyártási folyamatainkat teljeskörűen felügyeljük, hogy a folyamat kiindulópontjától a végéig minden kifogástalan legyen. 
  • Külső tanúsítványokkal rendelkezünk. Betartjuk a Good Manufacturing Practices (GMP) ajánlásait, illetve további intézkedésekkel segítjük a kockázatkezelést a különböző termékszegmensekben (kozmetikumok, élelmiszerrel érintkező termékek, orvosi eszközök).​ 

Zökkenőmentes gyártási folyamataink teszik lehetővé, hogy egyenletesen kiváló minőségű termékeket állíthassunk elő, és megfelelhessünk az öt legfontosabb munkavégzési szempontunk – minőség, munkavédelem és biztonság, higiénia és környezetvédelem – követelményeinek.

Gyártás

Jennie-ről készült portrékép

Ez itt Jennie

5. Állandó kapcsolattartás az ügyfelekkel

Fontos számunkra, hogy termékeink mindenkinek beváljanak. Így mindig örömmel várjuk az akár pozitív, akár negatív visszajelzéseket. Minden panaszra és véleményre odafigyelünk. 
 
Jennie jól tudja, mennyire fontos a törődés és az odafigyelés. Ő segít ellenőrizni termékeink biztonságosságát azután is, hogy kikerülnek a gyártóüzemből. Ha panasz érkezik hozzánk, ő foglalkozik vele, és próbálja megtalálni hozzá a lehető legjobb megoldást. Ha a panasz valóban komoly, 48 órán belül összeül egy termékbiztonsági és egészségügyi szakemberekből álló csapat, hogy megoldja. Ha pedig – bár ez elenyészően ritkán fordul elő – egy termék valóban nem kellően biztonságos, mi értesítjük róla a hatóságokat, majd megtervezzük és végrehajtjuk a visszahívását. Erről pedig természetesen Önöket, a vásárlóinkat is folyamatosan tájékoztatjuk. 

Férfiak

Vizeletcsepegést tapasztaló férfiaknak

Egy sisakos férfi izzadva kerékpározik.