Inkontinencia betét férfiaknak

Maradjon a helyzet ura a férfiaknak készült inkontinenciabetétekkel!

A TENA férfiaknak készült inkontinenciabetétjei megbízható védelmet kínálnak enyhe vizeletcsepegés és súlyos vizeletszivárgás esetére is. A TENA Men férfi betétek diszkrét kialakításúak, az első részük pedig rendkívül magas nedvszívó képességű a férfiak anatómiájának megfelelően.

Az inkontinenciabetétek különböző formában, méretben és nedvszívó képességgel kaphatók, így biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő termékeket. Könnyen használhatók hagyományos alsóneműben.

Mindegy, melyik inkontinenciatermék mellett dönt: mindenképpen diszkrét, kényelmes és hatékony mindennapi védelemben lesz része a férfi vizeletszivárgással szemben. Élje aktívan az életét a kifejezetten férfiak számára védelmet kínáló betétekkel!

TENA Male protectors specially designed for men

TENA Men Level 0 Protective Shield

Fekete színű, extra vékony és diszkrét védőeszköz enyhe vizeletszivárgással élő férfiaknak

TENA Men Level 1

Vékony betét, amely vizeletszivárgás esetén nyújt védelmet

TENA Men Level 2

Közepes erősségű védelem férfiaknak vizeletszivárgás esetén

TENA Men Level 3

Rendkívül erős védelem férfiaknak súlyosabb vizeletszivárgás esetén. Éjszakára is használható.

TENA termékek

TENA Comfort Mini, TENA Men, TENA Slip, TENA Flex, TENA Pants Normal, TENA Pants Plus  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.oep.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés.

TENA Lady, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!