Ez a webhely cookie-kat használ. · Mik azok a cookie-k? Elfogadom
  • Libero UP&GO Size 6 packshot
  • Libero UP&GO Size 6 Front
  • Libero UP&GO Size 6 Backside

Libero UP&GO 6

Libero UP&GO pelenka 13 és 20 kg közötti babáknak.

  • Szétszakítható oldal és ragasztószalag a könnyű csere érdekében
  • A légáteresztő, puha, nemszőtt anyag megőrzi a bőr egészségét
  • A rendkívüli nedvszívó képességű mag megakadályozza a szivárgást

Termékleírás

Szétszakítható oldal és ragasztószalag a könnyű csere érdekében

A Libero UP&GO cseréje egyszerű. Szakítsa le az oldalánál szétszakítva, majd csavarja fel a pelenkát, és zárja le a ragasztószalaggal a hátán.

A légáteresztő, puha, nemszőtt anyag megőrzi a bőr egészségét

A Libero UP&GO puha, légáteresztő, nem szőtt anyagból készül, amely lehetővé teszi a levegő mozgását, így az irritáció minimalizálásával a baba érzékeny bőre száraz és puha marad. A Libero UP&GO pelenkák megőrzik a baba egészséges bőrét. A legpuhább, legérzékenyebb bőr megérdemli a legkímélőbb anyagokat.

A rendkívüli nedvszívó képességű mag megakadályozza a szivárgást

Minden Libero UP&GO pelenkanadrág rendkívüli nedvszívó képességű maggal rendelkezik, amely órákon át tartó szivárgásvédelmet biztosít. Ez a rendkívüli nedvszívó képesség és a pelenka hatékony szivárgás elleni védelme szárazon tartja a baba bőrét.

Olyan kényelmes, mint egy kisnadrág

A Libero UP&GO pelenkák puha anyagból készülnek, amelyek kímélik a baba bőrét. A derékon és a lábakon levő gumírozás tökéletes illeszkedést nyújt. Az anatómiailag megtervezett mag szoros illeszkedést biztosít a lábak között, így nem akadályozzák a mozgást.

Kiemelkedően száraz

A Libero pelenkák hosszan tartó száraz érzést biztosítanak. A többrétegű védelmi rendszer gyorsan elszívja a nedvességet a felületről a pelenka magjába, így minimalizálja a bőr kipirosodását, és szárazon tartja a baba bőrét.

Tömeg

13 kg–20 kg

A következő csomagméretekben kapható:

  • Csomagméret: 20 Darab
  • Szállítási egység: 4 Csomag
  • Raklap csomagszáma: 64 Tok

Termékleírás

Termék Cikkszám Méret Legkisebb
testtömeg
Legnagyobb
testtömeg
Csomag/
tok
Libero UP&GO 6 6338 6 13 kg 20 kg 80

Regisztráljon, hogy hozzáférjen a teljes tartalomhoz.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy fiókot regisztráljon, és hozzáférjen a teljes tartalomhoz.

Ez a mező nem lehet üres
Nem tartalmazhat számokat
Ez a mező nem lehet üres
Nem tartalmazhat számokat
E-mail-cím
Ez az e-mail-cím nem létezik
E-mail-cím
Ez az e-mail-cím nem létezik
A két e-mail-cím nem egyezik
Ez a mező nem lehet üres
Ez a mező nem lehet üres
Az elemhez mindenképpen meg kell adni egy értéket

A weboldal szakmai részének megtekintése kizárólag gyógyászati segédeszközök rendelésére és forgalmazására jogosult egészségügyi szakképesítéssel rendelkező személyek számára engedélyezett, melyhez regisztráció kitöltése kötelező.

A regisztrációval az érintett személy kijelenti, hogy az ott megadott adatok a valóságnak megfelelnek és egyúttal kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy ezen adatokat az Essity Hungary Kft. kezelje.

Az adatkezelés célja gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatos információs anyagok ismertetése, valamint e-mail útján történő megküldése. Az Essity Hungary Kft. az adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személyek részére nem továbbítja és abba betekintést nem enged.

Az adatszolgáltatónak lehetősége van arra, hogy a közölt adatok kezelésének a megszüntetését kérje, melyet írásban eljuttathat az Essity Hungary Kft. 1021 Budapest, Budakeszi út 51. szám alatti címére vagy e-mail útján az inkoinfo.hu@essity.com e-mail címre.

Az adatok kezelésére az Essity Hungary Kft. addig jogosult, ameddig az adatkezelés fentebb megjelölt célja meg nem szűnik vagy az adatkezelés megszüntetésére irányuló kérelmet írásban vagy e-mail útján el nem juttatják a fentebb megadott címek valamelyikére.

Az adatkezeléssel kapcsolatban felmerülő minden egyéb kérdés tekintetében a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi XXII. törvény rendelkezéseit kell irányadónak tekinteni.

Kérjük, igazolja