Ez a webhely cookie-kat használ. · Mik azok a cookie-k? Elfogadom
  • TENA Shampoo Cap packshot
  • TENA hajmosó sapka

TENA hajmosó sapka

Gyengéd és kényelmes hajtisztítást tesz lehetővé az ágyban ágyhoz kötött, gyenge vagy mozgásképtelen betegek számára – nem igényel öblítést, illetve szárítást.

  • Ágyban történő hajmosás
  • Nem igényel leöblítést
  • Könnyű és kényelmes használat

Termékleírás

Ágyban történő hajmosás

Lehetővé teszi az egyszerű és gyors hajmosást ágyhoz kötött betegnél.

Nem igényel leöblítést

A hajmosó sapka használata után nincs szükség vizes leöblítésre, ezért kiváló alternatíváj a hagyományos samponos-vizes hajmosásnak.

Könnyű és kényelmes használat

Egyszerhasználatos sapka, mely kíméletes sampont és kondícionálót tartalmaz. Egyszerűen és gyorsan használható. Mikrohullámú sütőben melegíthető.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Bőrgyógyászatilag tesztelt. Segíti a bőr természetes pH-értékének fenntartását. Alkohol- és szappanmentes.

Enyhén illatosított

Frissen és tisztán tartja a hajat.

A következő csomagméretekben kapható:

  • Csomagméret: 1 Darab
  • Szállítási egység: 30 Csomag
  • Raklap csomagszáma: 48 Tok

Termékleírás

Termék Cikkszám Darab Csomag/tok
TENA hajmosó sapka 1057 1 30
Összetevők

Aqua, Caprylyl/Capryl glucoside, Benzyl alcohol, Quaternium-80, Dehydroacetic acid, Parfum, Benzoic acid, Sorbic acid, Disodium EDTA, Sodium Citrate

Regisztráljon, hogy hozzáférjen a teljes tartalomhoz.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy fiókot regisztráljon, és hozzáférjen a teljes tartalomhoz.

Ez a mező nem lehet üres
Nem tartalmazhat számokat
Ez a mező nem lehet üres
Nem tartalmazhat számokat
E-mail-cím
Ez az e-mail-cím nem létezik
E-mail-cím
Ez az e-mail-cím nem létezik
A két e-mail-cím nem egyezik
Ez a mező nem lehet üres
Ez a mező nem lehet üres
Az elemhez mindenképpen meg kell adni egy értéket

A weboldal szakmai részének megtekintése kizárólag gyógyászati segédeszközök rendelésére és forgalmazására jogosult egészségügyi szakképesítéssel rendelkező személyek számára engedélyezett, melyhez regisztráció kitöltése kötelező.

A regisztrációval az érintett személy kijelenti, hogy az ott megadott adatok a valóságnak megfelelnek és egyúttal kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy ezen adatokat az Essity Hungary Kft. kezelje.

Az adatkezelés célja gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatos információs anyagok ismertetése, valamint e-mail útján történő megküldése. Az Essity Hungary Kft. az adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személyek részére nem továbbítja és abba betekintést nem enged.

Az adatszolgáltatónak lehetősége van arra, hogy a közölt adatok kezelésének a megszüntetését kérje, melyet írásban eljuttathat az Essity Hungary Kft. 1021 Budapest, Budakeszi út 51. szám alatti címére vagy e-mail útján az inkoinfo.hu@essity.com e-mail címre.

Az adatok kezelésére az Essity Hungary Kft. addig jogosult, ameddig az adatkezelés fentebb megjelölt célja meg nem szűnik vagy az adatkezelés megszüntetésére irányuló kérelmet írásban vagy e-mail útján el nem juttatják a fentebb megadott címek valamelyikére.

Az adatkezeléssel kapcsolatban felmerülő minden egyéb kérdés tekintetében a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi XXII. törvény rendelkezéseit kell irányadónak tekinteni.

Kérjük, igazolja