Az Ön igényeinek megfelelő termékek

A különböző testnedvekhez különböző nedvszívó termékek szükségesek.

A vizeletinkontinencia sokkal elterjedtebb, mint általában gondolják. Minden harmadik 50 év feletti nő tapasztal vizelettartási problémákat, és ezzel párhuzamosan vizeletszivárgást. Ha Ön is közéjük tartozik, ne féljen: nincs egyedül! 
 
Sokan hagyományos egészségügyi betétekkel próbálják semlegesíteni a tüneteket, ami nem éppen szerencsés választás, hiszen a vér és a vizelet más-más típusú folyadék, azaz egy egészségügyi betét sem alkalmas az inkontinencia esetén történő használatra. A menstruációs vérzés erősebb, és lassabban áramlik, míg a vizelet hígabb, és nagyobb mennyiségben távozik – vagyis gyorsabb nedvszívó képességű betétet igényel. 
 
A TENA Lady termékcsaládba tartozó inkontinencia betéteket kifejezetten a vizelet egyedi jellemzőinek megfelelően alakítottuk ki. Meglepően gyorsan magukba szívják és elvezetik a test felületéről a kiszivárgott vizeletet, és magukba zárják a kellemetlen szagokat. Az illatanyagokat tartalmazó női higiéniai termékekkel ellentétben a pH-semleges nedvszívó anyagok nemcsak elfedik a kellemetlen szagokat, hanem segítenek semlegesíteni is őket.