Úgy tűnik, hogy az Ön tartózkodási helye <country>

A helyi információkat az adott TENA-oldalon találja

Új, még nőiesebb TENA Lady pelenkanadrág

Eddigi legdivatosabb, leginkább alsóneműre emlékeztető pelenkanadrágunk

„A funkció, a szabás és a divatos megjelenés az eldobható inkontinenciapelenkák esetében legalább annyira fontos, mint a hagyományos alsóneműknél” – vallja Ceri Williams fehérnemű-tervező. Mi pedig csak helyeselni tudunk – ezért kértük fel Cerit az együttműködésre és arra, hogy tervezze meg az új TENA Lady Pants Discreet pelenkanadrág mintáját.
 
„Ha jól érzed magad az alsóneműdben, az kívülről is látszani fog”
Fehérnemű-tervezőként Ceri 14 éve segíti a nőket; szakmai munkája során a legnevesebb divatmárkákkal működött együtt. Mi számára a legnagyobb kihívás? Hogy megteremtse a kényelem és a vonzó külső közötti egyensúlyt. „A megfelelő alsónemű fogalma és az ezzel kapcsolatos igények minden nő esetében eltérnek. Tervezőként az ilyen kihívásokat szeretjük, az ilyen igényeknek akarunk megfelelni, hogy a végeredmény olyan legyen, amit viselve a nők magabiztosnak érezhetik magukat.”
 
„A megfelelő alsóneműben egészen másként érezzük magunkat”
A TENA Lady márkával való együttműködés során Ceri tanulmányozta a kifutókon látható ruhák anyagát, és ebből alkotta meg az inkontinencia ellen védő alsónemű mintáját, amely így még inkább fehérneműre emlékeztető külsőt kapott. „Úgy láttuk, hogy az aktuális trendek szerint felkapott a virágminta, nekem pedig megtetszett az ötlet.” 
 
„Odavagyok a szabásáért”
A Ceri által tervezett, minden ízében divatos minta mellett az eldobható alsóneműk még puhább alapanyagból készülnek, és még diszkrétebb derékrészt kaptak, ami fokozza a bugyiszerű hatást. 
 
„Még csinosabb, mégis kényelmesebb darabok lettek – meséli Ceri. – Nagyon tetszik az alapanyag átalakulása is: most még inkább pamutszerű és még puhább tapintású.” A többi TENA Lady termékhez hasonlóan ez a pelenkanadrág is hármas védelmet biztosít a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen, így egész napra száraz, biztonságos és kényelmes érzést nyújt. Bővebben az új TENA Lady Discreet pelenkanadrágokról.

Ajánlás

Mindegyik diszkrét. Egyik sem emlékeztet az inkontinencia ellen védő alsóneműkre.