Ez a webhely cookie-kat használ. · Mik azok a cookie-k? Elfogadom
  • TENA Men Absorbent Protector Level 3 - Extra protection against larger male urine leaks and incontinence for day and night
  • TENA MEN Level 3 – megbízható védelem súlyosabb vizeletszivárgással és késztetéses inkontinenciával élő férfiaknak
  • TENA Men Level 3 – rendkívüli nedvszívó kapacitású betét férfiaknak középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetére; éjszakai használatra is
  • TENA MEN Level 3 – rendkívül erős nedvszívó képességgel rendelkező, eldobható inkontinenciabetét súlyos vizeletszivárgással élő férfiak számára
  • A TENA MEN védőeszközök egyesével csomagoltak a diszkrét használat és eltávolítás érdekében

TENA Men Level 3

Olyan hatékony megoldást keres, amelyet éjszakára és nappalra is bátran ajánlhat súlyosabb vizeletszivárgással, késztetéses inkontinenciával vagy vizelettartási problémával élő férfiaknak? Az eldobható TENA Men Level 3 vállalatunk legbiztonságosabb nedvszívó terméke. Dupla magos biztonságos nedvszívó magja magába zárja a nedvességet és kellemetlen szagokat, míg férfias, anatómiailag formázott kialakítása és vékony profilja garantálja, hogy ne mozduljon el az alsóneműben. Ajánlja a kényelmet, a biztonságot, a nyugodtság érzését: ajánlja a TENA Men Level 3 nedvszívó terméket!

  • Egyesével csomagolva
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Termékleírás

Egyesével csomagolva

Férfias színben és diszkrét kivitelben, ami megkönnyíti, hogy magánál hordja és használat után eldobja.

TENA Men – Bőrgyógyászatilag tesztelt

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Bőrbarát anyagból készült.

Nedvszívó képesség

Szín

A következő csomagméretekben kapható:

  • Csomagméret: 20 Darab
  • Szállítási egység: 6 Csomag
  • Raklap csomagszáma: 45 Tok

Termékleírás

Termék Cikkszám Szín Nedvszívó
képesség
értéke
Darab Csomag/
tok
TENA Men Level 3 750858 Narancs
20 120

A használata és kidobása

A TENA Men férfi inkontinenciatermékek használata és kidobása

A TENA Men termékek használata igen egyszeru. Bontsa ki a terméket, és vegye le róla a védofóliát. Helyezze a betétet testhezálló fehérnemube, majd rögzítse az anyaghoz a ragasztócsíkkal. Igazítsa úgy, hogy kényelmes legyen.

Dobja a terméket a szemetesbe. Ne dobja a toalettbe.

Regisztráljon, hogy hozzáférjen a teljes tartalomhoz.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy fiókot regisztráljon, és hozzáférjen a teljes tartalomhoz.

Ez a mező nem lehet üres
Nem tartalmazhat számokat
Ez a mező nem lehet üres
Nem tartalmazhat számokat
E-mail-cím
Ez az e-mail-cím nem létezik
E-mail-cím
Ez az e-mail-cím nem létezik
A két e-mail-cím nem egyezik
Ez a mező nem lehet üres
Ez a mező nem lehet üres
Az elemhez mindenképpen meg kell adni egy értéket

A weboldal szakmai részének megtekintése kizárólag gyógyászati segédeszközök rendelésére és forgalmazására jogosult egészségügyi szakképesítéssel rendelkező személyek számára engedélyezett, melyhez regisztráció kitöltése kötelező.

A regisztrációval az érintett személy kijelenti, hogy az ott megadott adatok a valóságnak megfelelnek és egyúttal kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy ezen adatokat az Essity Hungary Kft. kezelje.

Az adatkezelés célja gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatos információs anyagok ismertetése, valamint e-mail útján történő megküldése. Az Essity Hungary Kft. az adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személyek részére nem továbbítja és abba betekintést nem enged.

Az adatszolgáltatónak lehetősége van arra, hogy a közölt adatok kezelésének a megszüntetését kérje, melyet írásban eljuttathat az Essity Hungary Kft. 1021 Budapest, Budakeszi út 51. szám alatti címére vagy e-mail útján az inkoinfo.hu@essity.com e-mail címre.

Az adatok kezelésére az Essity Hungary Kft. addig jogosult, ameddig az adatkezelés fentebb megjelölt célja meg nem szűnik vagy az adatkezelés megszüntetésére irányuló kérelmet írásban vagy e-mail útján el nem juttatják a fentebb megadott címek valamelyikére.

Az adatkezeléssel kapcsolatban felmerülő minden egyéb kérdés tekintetében a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi XXII. törvény rendelkezéseit kell irányadónak tekinteni.

Kérjük, igazolja