Napos tengerparton sétálók lábfeje

Tökéletességre nem törekedhetünk. Javulásra azonban igen.

Úgy döntöttünk, odafigyelünk a folyamatokra, mert néhány kis lépés is hatalmas változásokat hozhat. Nap mint nap arra törekszünk, hogy bekövetkezzen a változás, mert tudjuk, hogy ezek a lépések összeadódnak. Hosszú út áll még előttünk, de ez csak arra ösztönöz minket, hogy még keményebben hajtsunk. Büszkék vagyunk a termékeink teljes életciklusa során elért eredményekre, de még nem értünk az út végére. A legkevésbé sem.

Minden lépés számít

Itt, a TENA-nál mindennap újabb és jobb módszereket keresünk ahhoz, hogy gondoskodni tudjunk az emberekről és a bolygónkról. A TENA Protects Programmal az a célunk, hogy jobb döntéseket hozzunk. Ezzel elismerjük, hogy számít, mit hagyunk magunk után, és felismerjük, hogy minden, amit ma megteszünk, javítja a bolygó jövőbeli állapotát.

Több csomag TENA termék

Karbonlábnyom: mit jelent ez a fogalom, és milyen előrehaladást ért el ezen a téren a TENA?

Bemutatjuk, hogy 2008 óta milyen előrehaladást ért el a TENA a termékek karbonlábnyomának csökkentésében. Ismertetjük néhány kiemelt termékfejlesztésünket, és közelebbről is látni engedjük, hogy miként működik és miért fontos a karbonlábnyom fogalma.

A termék öt életciklus-szakaszát ábrázoló kép: 1.) alapanyagok, 2.) gyártás, 3.) szállítás, 4.) felhasználás, 5.) hulladékkezelés

Két végpont közötti fejlesztések

Az életciklus-elemzés egy világszerte elismert módszer, amellyel termékeink életciklusának minden szakaszában mérni tudjuk a környezeti terhelést. Eláruljuk, hogy mi kerül az előállított termékbe, és hogy az LCA-knak köszönhetően miként tudjuk csökkenteni a termék karbonlábnyomát minden egyes szakasz során.