Ez a webhely cookie-kat használ. · Mik azok a cookie-k? Elfogadom
 • TENA Lady Slim Ultra Mini – vékony, diszkrét betétek enyhe vizelettartási panaszok esetére
 • TENA Lady Slim Ultra Mini vékony betét – diszkrét védelem enyhe vizelettartási panaszok esetére
 • TENA Lady Slim Ultra Mini vékony betét – vékony és diszkrét
 • TENA Lady Slim Ultra Mini vékony betét – azonnal magába zárja a kellemetlen szagokat és a nedvességet
 • TENA Triple Protection against leaks, odour and moisture

TENA Lady Slim Ultra Mini

A TENA Lady Slim Ultra Mini vékony betét diszkrét védelmet biztosít enyhe vizeletszivárgás esetére – és mivel Ön egészségügyi szakember, bátran ajánlhatja ezt a normál méretű tisztasági betétet mozgás, illetve köhögés vagy tüsszentés közben enyhe vizelettartási panaszokat tapasztaló hölgyek figyelmébe. A puha és selymes tapintású, új, nőies nyomattal díszített TENA Lady Slim Ultra Mini vékony betét nedvszívó ereje jóval meghaladja a hagyományos tisztasági betétekét microPROTEX™ technológiájának köszönhetően, amelynek feladata, hogy azonnal magába zárja a kellemetlen szagokat és a nedvességet. Hiszen a diszkréció legalább annyira fontos, mint a biztonság.

 • Gyors nedvszívás és diszkrét védelem a microPROTEX™ technológia révén
 • A Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszer meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását
 • QuickDry felület az azonnali száradáshoz

Termékleírás

Gyors nedvszívás és diszkrét védelem a microPROTEX™ technológia révén

A TENA Lady Slim betét kialakítása során a vizeletszivárgás elleni hatékony védelem volt a cél. A microPROTEX™ kompressziós technológia a betétet alkotó, rendkívül nagy nedvszívó képességű anyagok mindegyikében megtalálható, ezáltal a termék nedvszívó képessége a szükséges pontokon érvényesül: így biztosítja a kellő védelmet és diszkréciót. A TENA Lady betétek viselői gondtalannak és magabiztosnak érezhetik magukat!

A Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszer meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását

A vizelettartási probléma nem okozhat Önnek fennakadást! A TENA Lady betétek Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszerrel rendelkeznek, a bennük található mikrogyöngyök pedig a belsejükbe zárják a folyadékot, és megszüntetik a kellemetlen szagokat. A TENA Lady betétek nyújtotta magabiztos, friss érzés minden élethelyzetben elkíséri Önt!

QuickDry felület az azonnali száradáshoz

A tisztasági betét méretű TENA Lady betétek egy különleges felülettel rendelkeznek, amely azonnal felszívja a nedvességet, így szárazon tartja a bőrt.

Hármas védelem – száraz érzés, biztonság és Odour Control szagsemlegesítő rendszer

Minden TENA Lady termék háromszoros védelmet nyújt viselőjének a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. Folyamatosan, éjjel-nappal száraz, biztonságos érzést és magabiztosságot ad viselőjének.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A termék minden összetevője bőrgyógyászatilag tesztelt, hogy kényelmes és biztonságos legyen bőrünk számára.

Nedvszívó képesség

Szín

A következő csomagméretekben kapható:

 • Csomagméret: 14 Darab
 • Szállítási egység: 21 Csomag
 • Raklap csomagszáma: 80 Tok
 • Csomagméret: 28 Darab
 • Szállítási egység: 10 Csomag
 • Raklap csomagszáma: 60 Tok

Termékleírás

Termék Cikkszám Szín Nedvszívó
képesség
értéke
Darab Csomag/
tok
TENA Lady Slim Ultra Mini 757038 Rózsaszín
14 294
TENA Lady Slim Ultra Mini 761130 Rózsaszín
28 280

Regisztráljon, hogy hozzáférjen a teljes tartalomhoz.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy fiókot regisztráljon, és hozzáférjen a teljes tartalomhoz.

Ez a mező nem lehet üres
Nem tartalmazhat számokat
Ez a mező nem lehet üres
Nem tartalmazhat számokat
E-mail-cím
Ez az e-mail-cím nem létezik
E-mail-cím
Ez az e-mail-cím nem létezik
A két e-mail-cím nem egyezik
Ez a mező nem lehet üres
Ez a mező nem lehet üres
Az elemhez mindenképpen meg kell adni egy értéket

A weboldal szakmai részének megtekintése kizárólag gyógyászati segédeszközök rendelésére és forgalmazására jogosult egészségügyi szakképesítéssel rendelkező személyek számára engedélyezett, melyhez regisztráció kitöltése kötelező.

A regisztrációval az érintett személy kijelenti, hogy az ott megadott adatok a valóságnak megfelelnek és egyúttal kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy ezen adatokat az Essity Hungary Kft. kezelje.

Az adatkezelés célja gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatos információs anyagok ismertetése, valamint e-mail útján történő megküldése. Az Essity Hungary Kft. az adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személyek részére nem továbbítja és abba betekintést nem enged.

Az adatszolgáltatónak lehetősége van arra, hogy a közölt adatok kezelésének a megszüntetését kérje, melyet írásban eljuttathat az Essity Hungary Kft. 1021 Budapest, Budakeszi út 51. szám alatti címére vagy e-mail útján az inkoinfo.hu@essity.com e-mail címre.

Az adatok kezelésére az Essity Hungary Kft. addig jogosult, ameddig az adatkezelés fentebb megjelölt célja meg nem szűnik vagy az adatkezelés megszüntetésére irányuló kérelmet írásban vagy e-mail útján el nem juttatják a fentebb megadott címek valamelyikére.

Az adatkezeléssel kapcsolatban felmerülő minden egyéb kérdés tekintetében a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi XXII. törvény rendelkezéseit kell irányadónak tekinteni.

Kérjük, igazolja