Ez a webhely cookie-kat használ. · Mik azok a cookie-k? Elfogadom
 • TENA ProSkin Slip Super | Tépőzáras inkontinencia-nadrágpelenka
 • TENA ProSkin Slip Super – Inkontinencia esetére készült nedvszívó, felnőtt pelenkanadrág hármas védelemmel a szárazság, a puhaság és a szivárgásmentesség érdekében
 • TENA ProSkin Slip – A légáteresztő ConfioAir nadrágpelenka könnyen felhelyezhető a többszörösen visszazárható tépőzárak segítségével
 • TENA ProSkin – A nedvszívó inkontinenciatermékeket a Skin Health Alliance vizsgálta be és hagyta jóvá
 • A megbízható nedvszívó inkontinenciatermékekből álló TENA Slip termékcsalád

TENA Slip Super | Inkontinencia-nadrágpelenka

A TENA Slip Super inkontinencia-nadrágpelenka állítható tépőzárakkal készül a tökéletes illeszkedés, a kényelem és a szivárgás elleni védelem érdekében. A TENA ProSkin Slip egy puha, textilszerű anyagból készült, testhezálló kialakítású termék szuperabszorbens nedvszívó maggal, amely nagyfokú biztonságot nyújt a szivárgás ellen. Részben mozgásképes vagy mozgásképtelen személyeknek ajánlott. A FeelDry Advanced™ technológiának köszönhetően a termék gyorsan magába szívja a felületére került nedvességet, így szárazon tartja a bőrt. A nedvességet gyorsan megkötő, továbbfejlesztett DuoLock™ mag hamar magába zárja az akár nagy mennyiségű vizeletet is, így szárazon tart, míg a teljesen légáteresztő ConfioAir™ hátoldalon keresztül jól tud szellőzni a bőr. A felsorolt funkciók hozzájárulnak a bőr természetes egészségi állapotának fenntartásához. A nyitott kialakításnak és az erős, öntapadó tépőzáraknak köszönhetően a termékcsere fekvő helyzetben is egyszerű, a már felhelyezett termék pedig kibontás után is könnyen újrarögzíthető, újraigazítható a tökéletes, biztonságos illeszkedéshez. A frissességet a szagsemlegesítő rendszer és a nedvességjelző csík fokozza – utóbbi jelzi, ha termékcserére van szükség.

A TENA ProSkin Slip sokféle méretben és nedvszívó képességgel kapható.

 • DuoLock™ mag
 • Az extra széles tépőzárak kényelmes illeszkedést tesznek lehetővé

Termékleírás

A TENA ProSkin családba tartozó nedvszívó inkontinenciatermékek és bőrápolási termékek hozzájárulnak a bőr egészséges állapotának fenntartásához

DuoLock™ mag

A gyorsan aktiválódó DuoLock™ mag nagyfokú szivárgás elleni védelmet és nedvszívó képességet biztosít: ott, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A TENA ProSkin családba tartozó nedvszívó inkontinenciatermékek és bőrápolási termékek hozzájárulnak a bőr egészséges állapotának fenntartásához

Az extra széles tépőzárak kényelmes illeszkedést tesznek lehetővé

Könnyű rögzíteni, és többszörösen újrazárható a kényelmes illeszkedés, a védelem és a nagyfokú komfortérzet érdekében.

Nedvszívó képesség

Szín

A következő csípőbőséghez ajánljuk:

73 cm–122 cm

A következő csomagméretekben kapható:

 • Csomagméret: 30 Darab
 • Szállítási egység: 3 Csomag
 • Raklap csomagszáma: 32 Tok

A következő csípőbőséghez ajánljuk:

92 cm–144 cm

A következő csomagméretekben kapható:

 • Csomagméret: 30 Darab
 • Szállítási egység: 4 Csomag
 • Raklap csomagszáma: 20 Tok

Termékleírás

Termék Cikkszám Szín Nedvszívó képesség értéke Méret Legkisebb csípőbőség Legnagyobb csípőbőség Csomag/tok
TENA Slip Super | Inkontinencia-nadrágpelenka 711201 Zöld
M 73 cm 122 cm 90
TENA Slip Super | Inkontinencia-nadrágpelenka 711400 Zöld
L 92 cm 144 cm 120

A TENA ProSkin Slip használata állva, illetve fekvés közben

A TENA ProSkin Flex felnőtt pelenkanadrág állva vagy fekve cserélhető a legkönnyebben

A tépozáras TENA ProSkin Slip megkönnyíti az állva vagy fekve végzett termékcserét. A már felhelyezett termék pedig gyorsan szétszedheto és beállítható, hogy viselés közben kényelmes legyen.

Kapcsolódó termékek

TENA Slip Plus | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetén

Szín

TENA Slip Maxi | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt súlyos és rendkívül súlyos vizeletszivárgá...

Szín

Regisztráljon, hogy hozzáférjen a teljes tartalomhoz.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy fiókot regisztráljon, és hozzáférjen a teljes tartalomhoz.

Ez a mező nem lehet üres
Nem tartalmazhat számokat
Ez a mező nem lehet üres
Nem tartalmazhat számokat
E-mail-cím
Ez az e-mail-cím nem létezik
E-mail-cím
Ez az e-mail-cím nem létezik
A két e-mail-cím nem egyezik
Ez a mező nem lehet üres
Ez a mező nem lehet üres
Az elemhez mindenképpen meg kell adni egy értéket

A weboldal szakmai részének megtekintése kizárólag gyógyászati segédeszközök rendelésére és forgalmazására jogosult egészségügyi szakképesítéssel rendelkező személyek számára engedélyezett, melyhez regisztráció kitöltése kötelező.

A regisztrációval az érintett személy kijelenti, hogy az ott megadott adatok a valóságnak megfelelnek és egyúttal kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy ezen adatokat az Essity Hungary Kft. kezelje.

Az adatkezelés célja gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatos információs anyagok ismertetése, valamint e-mail útján történő megküldése. Az Essity Hungary Kft. az adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személyek részére nem továbbítja és abba betekintést nem enged.

Az adatszolgáltatónak lehetősége van arra, hogy a közölt adatok kezelésének a megszüntetését kérje, melyet írásban eljuttathat az Essity Hungary Kft. 1021 Budapest, Budakeszi út 51. szám alatti címére vagy e-mail útján az inkoinfo.hu@essity.com e-mail címre.

Az adatok kezelésére az Essity Hungary Kft. addig jogosult, ameddig az adatkezelés fentebb megjelölt célja meg nem szűnik vagy az adatkezelés megszüntetésére irányuló kérelmet írásban vagy e-mail útján el nem juttatják a fentebb megadott címek valamelyikére.

Az adatkezeléssel kapcsolatban felmerülő minden egyéb kérdés tekintetében a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi XXII. törvény rendelkezéseit kell irányadónak tekinteni.

Kérjük, igazolja