Bemutatkozunk

Több mint 60 év tapasztalattal a háta mögött a TENA mára a világ vezető márkájává vált a vizelettartási problémák és a kontinenciagondozás terén. 

A TENA több mint 90 országban biztosítja magánszemélyeknek és egészségügyi intézeteknek termékeit és megoldásait, és élen jár abban, hogy olyan kínálatot dolgozzon ki, amely világszerte több millió ember szükségleteire jelenthet megoldást.
 
Munkánk középpontjában az emberek állnak
Amellett, hogy meglepően gyakori jelenség, az a legtevékenyebb életszakaszban, életkortól és általános egészségügyi állapottól függetlenül is kialakulhat. A jelenség pedig minden embert máshogy érint. Önmagában nem feltétlenül súlyos, mivel azonban tabutémának számít, kihathat arra, hogy az érintettek mennyire járnak közösségbe. Az is ismert tény, hogy az inkontinencia az érintettek számára szorongást és elszigeteltséget is okozhat, az ápolók gyakran kényszerülhetnek szeretteik önbecsülésének megerősítésére, a szakembereknek pedig egyensúlyra kell törekedniük az anyagi korlátozások és a színvonalas ellátás biztosítása között.
 
Az Essity leányvállalata
A TENA az Essity globális márkája – a cég a világ egyik vezető higiéniai és faipari termékeket gyártó vállalata, amely közel 100 országban kínál személyi higiéniai termékeket, tissue papírokat és faipari termékeket. Az Essity mérvadónak számít a fenntarthatóság terén, és a világ legetikusabb vállalatai között tartják számon.

Gondoskodás önmagunkról

Nők

Vizeletcsepegést tapasztaló nőknek.

Barna hajú nő mosolyogva ruhát próbál
Nők

Férfiak

Vizeletcsepegést tapasztaló férfiaknak.

Középkorú, szakállas férfi mosolyog a kamerába, könyökölve
Férfiak

TENA Bőrápolók

Igényeljen ingyenes bőrápoló termékmintát

bőrápoló termékminta
Bőrápoló minta

Gondoskodás másokról