A termékbiztonság számunkra személyes ügy.

Hiszünk abban, amit teszünk, és fontos számunkra, hogy az általunk gyártott termékek javítsák a viselők, köztük a saját szeretteink életminőségét és egészségi állapotát.
 
Bevált és biztonságos termékekre van szükségünk. Olyanokra, amelyek a viselés és a bolygó szempontjából is biztonságosak.​ És azt is őszintén elmondjuk, mi minden kerül beléjük – mert mi is ezt várnánk el másoktól. 

Az egyes alappilléreket az Essity termékbiztonsági csapatának egy-egy tagja ismerteti. Ismerje meg azokat, akik nap mint nap az Ön biztonságáért dolgoznak.

A védelem 5 alappillére

Mariáról készült portrékép

1. Szállítók

Maria feladata a biztonságos és fenntartható szállítók felkutatása, hiszen így csak a legjobbakkal dolgozunk együtt, ennek eredményeképpen pedig biztonságos és környezettudatos termékek születnek.

Gunilláról készült portrékép

2. Anyagok

Termékeinkhez kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel. Gunilla feladata a folyamat áttekintése; minden anyagot alaposan ellenőriz a biztonság érdekében.

Peterről készült portrékép

3. Tesztelés

Peter feladata, hogy termékeinket fáradhatatlanul bevizsgálja, így biztosítva, hogy se Önnek, se a környezetnek ne ártsanak.

Jayről készült portrékép

4. Gyártás

Zökkenőmentes gyártási folyamataink teszik lehetővé, hogy egyenletesen kiváló minőségű termékeket állíthassunk elő. A termékek előállítását Jay felügyeli.

Jennie-ről készült portrékép

5. Állandó kapcsolattartás az ügyfelekkel

Jennie ellenőrzi termékeink biztonságosságát azután is, hogy kikerülnek a gyártóüzemből.

Termékeink

Nézze meg termékeinket, és mi eláruljuk, hogy pontosan miből is készülnek.

Kérdései vannak?

Csapatunk megtárgyalja a leggyakrabban előkerülő témákat.