TENA Lady Pants inkontinencia fehérnemű, TENA Lady Slim betét és TENA Pants Normal termékképe

Kiváló teljesítményű termékek. Alacsonyabb környezeti terhelés.

A TENA-nál folyamatos a fejlesztés: és újabb újabb okos dizájnok érkeznek, jobb minőségű anyagok jönnek létre, új hulladékcsökkentő megoldások születnek, energiafogyasztásunk pedig még tisztábbá és hatékonyabbá válik. Ezeknek köszönhetően 2008 óta 21–43%-kal csökkentettük termékeink karbonlábnyomát, ami nélkülözhetetlen azon nagy ívű célkitűzésünkhöz eléréséhez, hogy 2030-ra ennek értékét a felére csökkentsük Európában. Íme néhány termék a kínálatból a kiemelkedő újdonságok közül.

Csökkentjük a környezeti terhelésünket. Fokozatosan.

Tekintse meg a közelmúltbeli előrehaladásunkról készült pillanatképet: jobb minőségű anyagok, okosabb dizájn és megvásárolt, tanúsítottan megújuló villamos energia. 

Mit jelent a karbonlábnyom fogalma, és miért fontos?

Hogy részt vehessünk a megoldásban, azt is tudnunk kell, mennyire vagyunk részei a problémának. Itt kerül elő a karbonlábnyom fogalma. Az alábbiakban gyorsan áttekintjük azt, hogy mit jelent, és hogyan működik.

* Diana Ivanova & Richard Wood, „Top 1% of EU households have carbon footprints 22 times larger than climate targets allow” (Az uniós háztartások felső 1%-ának 22-szer nagyobb a karbonlábnyoma a megengedett klímavédelmi célokhoz képest), The Conversation, 2020. augusztus 27., https://theconversation.com/top-1-of-eu-households-have-carbon-footprints-22-times-larger-than-climate-targets-allow-142357.