A gondoskodást választjuk – emberekről és a bolygónkról.

A TENA-nál nem múlhat el úgy nap, hogy ne kutassuk a gondoskodás, az ápolás újabb és jobb módszereit. Mindig is ezt tettük, mindig is ezt fogjuk tenni. De az emberekről való gondoskodás azt is jelenti, hogy a bolygónkkal is törődünk. Az alábbi oldalakon megtudhatja, hogyan definiáljuk felelősségünket, és hogyan teszik lehetővé fenntarthatósággal kapcsolatos döntéseink, hogy nem csak mi, de Ön is értéket teremthessen. 

Két, faasztalra fektetett kézfej lassan kis, színes félgömböt formáz, amelyen az északi félteke látható.

Felelősség: Amit jelent, gondolatok és cselekedetek szintjén

Általános kijelentéseket tenni a felelősségvállalásról nem túl nehéz. De hogyan jelentkezik mindez kultúránkban és termékeinkben? Fedezze fel, mit jelent számunkra a legmélyebb értelemben vett felelősség, és hogyan lesz belőle konkrét cselekedet a bolygónkra gyakorolt hatásunk javítása érdekében. 
TENA-Protects-subtitles.mp4

#makeabettermark

Értéket teremtünk

A TENA újabb fontos lépést tesz a gondoskodás felé vezető úton: gyárainkban 100%-ban megújuló villamosenergiára váltunk. Már ezzel az egyetlen döntéssel is átlagosan 6%-kal csökkenthetjük a karbonlábnyomunkat, ami még közelebb visz minket célunkhoz, hogy ezt 2030-ra felére csökkentsük. 

Két nő és egy férfi mosolyogva elnéz a kamera mellett; nyakukban TENA alkalmazotti belépőkártya függ.

Fedezze fel a TENA eredményeit a fenntartható higiéniai termékek területén