Férfiak beszélgetnek

Hogyan találjam meg a megfelelő inkontinencia védőeszközt?

Egyszerűen csak válassza ki azt a típusú terméket, amely az Ön életvitelének leginkább megfelő, majd pedig keresse meg, hogy melyik az a nedvszívókapacitás, amely biztosítja Önnek a szárazságot és védelemet.

https://www.prdst.tena.hu/ferfiaknb/termekek/inkontinencia-pelenkanadrag-ferfiaknak

A megfelelő termék kiválasztása

Ne használjon papírzsebkendőt, hogy felszívja a kellemetlen cseppeket! Diszkrét és biztonságos termékeinket kifejezetten férfiak számára fejlesztettük ki, a biztonságos nedvszívózóna hármas védelemet nyújt a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. Alább láthatja a fő terméktípusokat.

A megfelelő nedvszívókapacitás kiválasztása

Az, hogy milyen nedvszívókapacitásra van szüksége, attól függ, hogy egyszerre mennyi vizeletet veszít akaratlanul. Olvassa el rövid és érthető útmutatónkat!

Icon illustrating one drop out of eight

CSak néhány csepp nedvesíti be az alsóneműt?

Válassza az extra könnyű védelmet
Icon illustrating four drops out of eight

Enyhe vagy középsúlyos szivárgást tapasztal, akár már éjjel is?

Válassza a közepes védelmet
Icon illustrating six drops out of eight

Egyszerre nagyobb mennyiségű vizelet folyik el, akár sürgető késztetéssel megelőzve?

Válassza az erős védelmet
Használati videóból kép

Hogyan viselje a férfi betéteket

Ha korábban még nem ismerte a férfi inkontinenciabetétet, nehéz lehet az első használat. Ne aggódjon, segítünk!  
 
  1. Csomagolja ki a terméket és húzza le a hátsó részén található ragasztócsíkról a lehúzószalagot. 
  2. A betét szélesebb végét felfelé tartva, a ragasztócsíkkal lefelé illessze és ragassza azt be alsóneműjébe. (Fontos! Betéteink testhezálló alsónadrágba rögzíthetők biztonságosan.) 
 
Ennyi az egész! A termék immár biztonságosan rögzítve a testhez álló alsóneműbe. Használat után dobja a szemetesbe, sose húzza le a WC-n! 
  1. esetén mindig konzultáljon háziorvosával vagy szakorvosával a fennálló tünetkeről, mert azok súlyos betegséget is jelenthetnek! A weboldalon olvasható információk nem helyettesítik a professzionális orvosi tanácsadást!

TENA termékek

A TENA Comfort Mini Plus, TENA Comfort Mini Extra,  TENA Men Level 1, TENA Men Level 2, TENA Men Level 3, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Lady Pants Plus, TENA Silhouette Normal, TENA Men Active Fit Protective Shield férfi betét, TENA Men Active Fit Pants Plus, TENA Men Maxi, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort, TENA Comfort Mini Super, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok