A TENA MEN VÉDŐESZKÖZÖK VAGY HÁZILAG KÉSZÍTETT MEGOLDÁSOK MELLETT DÖNTSÜNK?

Vizeletszivárgás. . Hirtelen vizelési inger. Vizeletcsepegés. Tény, hogy a negyven évnél idősebb férfiak között minden negyediknél előfordul vizeletszivárgás – sokuk pedig úgy érzi, hogy elvesztette a spontán élet örömét, mert a jelenség a szexuális életüket, a férfiasságukat, sőt az alvási szokásaikat is befolyásolja. Miért tapasztaljuk azt mégis, hogy mindössze 5%-uk használ védőeszközöket, a többségük pedig mindenfajta segítség nélkül próbál megbirkózni vele?

Amikor a „némán tűr” kifejezést használjuk, nem szó szerint értjük. Sok férfi saját, házi készítésű megoldásokkal áll elő, ha inkontinenssé válik. Ilyen a több kötegnyi vécépapír vagy papír zsebkendő. A több lapnyi konyhai kéztörlő. És van, aki a plusz egy vastag alsónadrágra esküszik. Ezek a megoldások beválhatnak egy darabig. Ám sajnos csupán nagyon rövid távon. Nem kell hozzá sok idő, hogy a házi megoldások bajforrásokká váljanak. Nem maradnak a helyükön. Nem szívnak magukba elegendő nedvességet. Nem előzik meg a kellemetlen szagok kialakulását. Ormótlanok és egyáltalán nem diszkrétek. Folytathatnánk a sort, de ha éppen egy fontos megbeszélés közepén, két éttermi fogás felszolgálása között vagy az első golfütés megtétele előtt vagyunk, előbb-utóbb rájövünk, hogy az általunk rögtönzött megoldás nem alkalmas arra, amiért vesződtünk vele. 
 
Mit tehetünk tehát? Tovább használhatjuk házi készítésű megoldásainkat, vagy dönthetünk a TENA Men termékek mellett, amelyek kifejezetten azért születtek, hogy segítsenek kezelni a vizeletszivárgást. Mondani sem kell tehát, hogy a kifejezetten a vizeletszivárgás elleni védelemhez készült termékek mindenre képesek, amire a házi megoldások nem. 
 
  1. A helyükön maradnak – a TENA Men termékek tervezése során fontos szempont volt a megfelelő rögzíthetőség. Nem csúsznak el, és nem kell őket kétségbeesetten a helyükre rángatni. Megkímélnek tehát a nyilvánosság előtti kellemetlen pillanatoktól!

  2. Rendkívüli a nedvszívó képességük – ha a kora reggel még roppant meggyőzőnek tűnő vécépapíros megoldásunk délelőtt tízre már legalább egy helyen szivárog, és mi mindent megteszünk azért, hogy ne foglalkozzunk vele, jusson eszünkbe: az erre a célra szolgáló termékek feladata az, hogy kényelmesek legyenek, magukba zárják a kiszivárgott vizeletet, szárazon tartsanak, és magabiztossá tegyenek.

  3. Magukba zárják a kellemetlen szagokat – termékeink rendkívüli nedvszívó képességének további előnye, hogy csökkentik a kellemetlen szagokat. Így tehát nem kell aggódnunk a különböző szagok miatt, ha társaságban vagy munkában vagyunk.

  4. Vékonyak és diszkrétek – az otthon készített elleni megoldásoknál a fő szempont a következő: minél vastagabb, annál jobb. Ez azonban nem igaz. Az erre a célra szolgáló termékek vékonyak és diszkrétek, nedvszívó képességük azonban teljesen felveszi a versenyt a vécépapíréval és a papír zsebkendőével. Mivel vékonyak, a viselésük is kényelmesebb. Akár meg is feledkezhetünk róluk: ilyesmi biztos nem fordul elő, amikor egy hatalmas köteg vécépapírral kitömött alsónadrágban töltjük a napot.
 
Úgyhogy parancsoljon. Válassza a TENA Ment, és felejtse el a házilag készített megoldásokat – így Ön is csatlakozhat az életüket kézben tartó, teljes és a vizeletinkontinencia mellett is zavartalan életet élő férfiak millióihoz. 

TENA Men termékek

Tekintse meg vizeletszivárgás elleni védőeszközeinket

Mindegy, hogy csepegés vagy szivárgás-e a probléma: tekintse meg a vizeletszivárgással élő férfiaknak készült, inkontinencia elleni betéteket és pelenkanadrágokat.

Férfiak számára készült inkontinencia elleni betétek és pelenkanadrágok választéka