Úgy tűnik, hogy az Ön tartózkodási helye <country>

A helyi információkat az adott TENA-oldalon találja

Az inkontinencia bemutatása

Stock photo - Posed by model.

Egy nő túrázik az erdőben, lehajol valamiért

Az inkontinencia típusai és okai.

Akaratlan vizeletszivárgás. Lényegében ezt jelenti az inkontinencia. De tudta-e azt, hogy a vizeletszivárgásnak többféle típusa is létezik, ahogyan az okai is eltérnek?

Ismerje meg betegségét

Több millió embernél fordul elő akaratlan vizeletvesztés. A legtöbben mégis alig tudnak róla valamit. És ez nagy baj, mivel ha megismerjük az inkontinencia okait és típusait, könnyebben tarthatjuk kézben állapotunkat, és élhetünk teljes életet. 
 
Ha például tudja, hogy Önnél stresszinkontinencia áll fenn, hasznosnak találja majd, ha rendszeresen végez gyors vizelet-visszatartást. Ha pedig késztetéses inkontinenciája van, megtaníthatja arra a hólyagját, hogy benn tartsa a vizeletet, azaz növelheti a hólyagban maradó vizelet mennyiségét, majd lépésről lépésre megnyújthatja az ürítések közötti időtartamot (késleltetett vizelés).  
 
Nem számít, milyen típusú inkontinenciánk alakult ki, és miért, nyíltan kell beszélnünk róla, és el kell fogadnunk. Kezdje a következő kezelőorvosi vizit alkalmával. Összeállítottunk Önnek egy kérdéssort, amelyet magával vihet.