A nyugodt éjszakai alvás záloga: a megbízható inkontinenciabetét

A pihentető éjszakai alvás nélkülözhetetlen a fizikai egészséghez – épp annyira, mint a mozgás vagy az étrend. A TENA Lady Normal és Maxi Night éjszakai betétek kimondottan éjszakai használatra készültek, így Ön mélyen, felriadás nélkül alhat, és kipihenten ébredhet.

A zavartalan alvásnak nem véletlenül van akkora nimbusza: miközben alszunk, megújulnak az izomszövetek, elmélyülnek az emlékek, és hormonok szintetizálódnak. Az alvás javítja a koncentrálóképességet, erősíti az immunrendszert, és csökkenti a szívbetegségek kockázatát.  
 
Ha védőeszközról van szó, a hölgyek a megszokott biztonságra és kényelemre vágynak. A TENA-nál tisztában vagyunk azzal is, hogy éjszaka másfajta védelemre van szükség. Ennek oka, hogy oldalt vagy háton fekve a kiszivárgott vizelet a betét hátsó részére, nem pedig az első felére érkezik. Megfelelő védelem hiányában az adott bőrfelület felázhat, illetve más bőrproblémák is jelentkezhetnek. De elsősorban az alvás látja kárát. 
 
Hogyan lehetséges tehát, hogy a TENA Lady Normal Night éjszakai inkontinenciabetét szárazon tart, és elősegíti a nyugodtabb alvást? Először is azért, mert 25%-kal hosszabb*, hátul pedig 15%-kal szélesebb*, hogy erősebb védelmet jelentsen fekvés közben. Emellett elasztikus, szivárgásgátló szélekkel készül, amelyek fokozzák a biztonságot, és stabilan rögzítik a betétet. Összességében pedig 45%-kal nagyobb a nedvszívó képességük, így Ön nem riad fel alvás közben, és kipihenten ébred. 
 
Ha a kisebb védelem már nem elég, a TENA Lady Maxi Night akkor is megbízható, nőies védelmet jelent. Nagy nedvszívóképessége (930 ml), valamint a betét elejéhez képest 44%-kal szélesebb hátsó része segít abban, hogy a betétre érkező vizeletet gyorsan megkösse és azt a betét belsejébe vezesse, minimalizálva a szivárgás kockázatát. Akkor is, ha az a betét hátsó részére érkezik, mert Ön oldalt alszik. 
 
Minden harmadik nő találkozik valamilyen formában vizeletszivárgással, míg minden negyediknek többször fel kell kelnie, hogy kimenjen a vécére. Azt is tudjuk, hogy a vizelettartási problémával élő nők 78%-a semmilyen speciális terméket nem használ. Az éjszakai felriadás megelőzhető megfelelő termék használatával! 
 
A TENA Lady Normal és Maxi Night éjszakai inkontinenciabetétek kiváló hatásfokkal működnek. Akkor, amikor Ön alszik. Mind a TENA Lady termékcsalád többi tagja, két éjszakai betétünk is illatmentes és termék. Hármas védelmet biztosítanak a szivárgástól és a nedvesség és a kellemetlen szagok ellen. Mikrogyöngyöket tartalmazó Fresh Odour Control rendszerük pedig magába zárja a nedvességet, és megszünteti a kellemetlen szagokat. 
 
Meglévő hólyagproblémái miatt felriad álmából éjszaka? Ismerje meg a TENA Lady kifejezetten éjszakai használatra szánt inkontinenciabetéteit. 
 
*A TENA Lady Slim Normal betéthez képest