Új TENA Lady Pants - Akár egy fehérnemű, a TENA Lady védelmével

Újdonság, mégis ismerős!

Semmihez sem hasonlítható, amivel eddig találkozott, mégis ismerős. Ismerje meg az új TENA Lady Pants termékeinket, amelyek külsejükben és viseletükben is olyanok, akár egy fehénemű. Használja őket a színben passzoló kedvenc melltartójával együtt szettben vagy anélkül - ahogy Önnek kényelmes. 

A TENA Lady Pants termékeket kifejezetten a női igényeket figyelembe véve fejlesztettük, hogy Ön újra magabiztos lehessen és önfeledten élvezze az életet! fehérneműink krém és fekete színben kaphatók. Diszkrétek, viseletük láthathatlan, miközben hármas védelmet biztosítanak a szivárgás, a kellemetlen szagok és nedvesség ellen.  Légátersztő, puha anyaguknak köszönhetőn gyengédek a bőrhöz, a beépített védőgátak és hatékony nedvszívómag pedig gondoskodik a szivárgásmentes biztonságról. 

Viselje úgy, ahogy Önnek tetszik!

Az fehérneműnek nem kell különböznie egy hagyományos alsóneműtől. Viselje úgy, ahogy Önnek a leginkább kényelmes és legjobban tetszik! Egyik nap a kedvenc farmerével, másik nap akár egy szép, csipke melltartóval alkalmi ruha alatt. Miért is ne...? 

Találja meg az Önnek leginkább tetsző megoldást!

A TENA Lady kínálatában többféle alsónemű elérhető. Ön a magas derekú kivitelt kedveli, krémszínben? Vagy legszívesebben feketét visel? Esetleg a fehér, csípőfazonú fehérneműt kedvelni? Nálunk mindegyiket megtalálja, csak annyi dolga van, hogy kiválasztja, amelyik igazán tetszik Önnek! 
Real underwear look and feel

Valódi alsóneműt idéző tapintás és megjelenés

Megbízható, diszkrét védelmet kínál és éppen olyan, mint egy alsónemű: így megfelel az Ön stílusának és hangulatának.
Feather comfort

Kényelmes és légáteresztő

Kényelmes és légáteresztő, lágyan a testhez simuló anyaga olyan, mint a normál fehérneműké.
TRU Color

Kívül-belül színes a TRUColor technológiának köszönhetően

Csodásan diszkrét, TRUColor technológiával készült darabok: kívül-belül ugyanolyan színű, akár a fekete, akár a krémszínű termék mellet dönt.

TENA termékek

A TENA Comfort Mini Plus, TENA Comfort Mini Extra,  TENA Men Level 1, TENA Men Level 2, TENA Men Level 3, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Lady Pants Plus, TENA Silhouette Normal, TENA Men Active Fit Protective Shield férfi betét, TENA Men Active Fit Pants Plus, TENA Men Level 4, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort Original, TENA Comfort Mini Super, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok