Andrea az inkontinenciával való életről

„Rettegtem attól, hogy valaki észreveszi.”

Andrea története

„Egy ruhaboltban vagyok eladó, így egész nap talpon vagyok, és folyamatosan kommunikálok a vásárlókkal. Sok-sok évvel ezelőtt vizeletszivárgást tapasztaltam, miközben valamilyen fizikai erőfeszítést tettem. Ha például nehezet emeltem a raktárban, néhány csepp vizelet kötött ki a fehérneműmön. Attól féltem, hogy valamelyik kollégám – vagy valamelyik ügyfél – észreveszi.
 
Kicsit tépelődtem rajta, majd elmeséltem a legjobb barátnőmnek, Gabinak, aki vizelettartási problémák elleni speciális betét viselését javasolta. A megoldás nagyszerűen bevált, így évekig tökéletesen jól éreztem magam. A problémám azonban idővel súlyosbodott, és a betétek nem biztosítottak elegendő védelmet.
 
Amikor hallottam az új TENA Lady Discreet fehérneműhöz hasonló védőeszközről, nagyon szkeptikusan fogadtam a hírt. Egy, a bugyimba ragasztott vékony vagy vastagabb betét nem okoz gondot, de hogy felejtsem el a kényelmes alsóneműket, és pelenkanadrágra váltsak? Képtelen ötletnek tűnt. Győzött azonban a kíváncsiság: megrendeltem és kipróbáltam! 
 
Amikor a csomag megérkezett, kibontáskor vastag, régimódi bugyira számítottam, aminek a vonala világosan kivehető a ruha alatt. Azonban épp az ellenkezője várt a csomagban: a TENA Lady Discreet pelenkanadrág szorosan a testemre simul, és szemre is tetszetős. Senki sem látja, hogy a farmerom alatt védőeszközt hordok a vizelettartási problémáim ellen, sőt a pelenkanadrág nedvszívó képessége még a betétekén is túltesz. Éppen erre a biztonságérzetre vágytam. Most már mindennap ezt hordom, meg is feledkezem róla, hogy viselem.”