Úgy tűnik, hogy az Ön tartózkodási helye <country>

A helyi információkat az adott TENA-oldalon találja

Andrea az inkontinenciával való életről

„Rettegtem attól, hogy valaki észreveszi.”
Egy nő jógázik a medencénél egy üdülőház előtt, a szabadban

Andrea története

„Egy ruhaboltban vagyok eladó, így egész nap talpon vagyok, és folyamatosan kommunikálok a vásárlókkal. Sok-sok évvel ezelőtt vizeletszivárgást tapasztaltam, miközben valamilyen fizikai erőfeszítést tettem. Ha például nehezet emeltem a raktárban, néhány csepp vizelet kötött ki a fehérneműmön. Attól féltem, hogy valamelyik kollégám – vagy valamelyik ügyfél – észreveszi.
 
Kicsit tépelődtem rajta, majd elmeséltem a legjobb barátnőmnek, Gabinak, aki vizelettartási problémák elleni speciális betét viselését javasolta. A megoldás nagyszerűen bevált, így évekig tökéletesen jól éreztem magam. A problémám azonban idővel súlyosbodott, és a betétek nem biztosítottak elegendő védelmet.
 
Amikor hallottam az új TENA Lady Discreet fehérneműhöz hasonló védőeszközről, nagyon szkeptikusan fogadtam a hírt. Egy, a bugyimba ragasztott vékony vagy vastagabb betét nem okoz gondot, de hogy felejtsem el a kényelmes alsóneműket, és pelenkanadrágra váltsak? Képtelen ötletnek tűnt. Győzött azonban a kíváncsiság: megrendeltem és kipróbáltam! 
 
Amikor a csomag megérkezett, kibontáskor vastag, régimódi bugyira számítottam, aminek a vonala világosan kivehető a ruha alatt. Azonban épp az ellenkezője várt a csomagban: a TENA Lady Discreet pelenkanadrág szorosan a testemre simul, és szemre is tetszetős. Senki sem látja, hogy a farmerom alatt védőeszközt hordok a vizelettartási problémáim ellen, sőt a pelenkanadrág nedvszívó képessége még a betétekén is túltesz. Éppen erre a biztonságérzetre vágytam. Most már mindennap ezt hordom, meg is feledkezem róla, hogy viselem.” 
Egy medencében úszó nő

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.