Inkontinencia betét nőknek

Ismerje meg a TENA Lady prémium minőségű, kimondottan nőknek készült termékeit, amelyek az enyhétől a súlyos vizeletszivárgásig használhatók. Az inkontinenciabetét ideális választás, ha Ön akaratlan vizeletszivárgást tapasztal edzés, nevetés vagy a napi teendői közben. Inkontinenciabetétet viselve megmarad a szárazság és a magabiztosság érzése, amely a szükséges biztonsággal és diszkrécióval párosul, éjjel-nappal.

A vizelettartási probléma esetén használható betétek különböző formákban, hosszúsággal, színben és nedvszívó képességgel kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek. Minden betét rendelkezik Odour Control™ szagsemlegesítő rendszerrel. Mindegyik gyorsan felszívja és mélyen a betét belsejébe zárva elvezeti a bőrről a kiszivárgott vizeletet, így száraz, friss és kellemes viselet.

A TENA Lady nőknek készült, megbízható inkontinenciabetétei tökéletes megoldást jelentenek a vizelettartási problémákkal élő nőknek. Élje tovább a megszokott életét, és ne aggódjon többé a kiszámíthatatlan vizeletszivárgások miatt.

A woman changing a TENA Discreet incontinence pad

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Lady Slim Mini | Inkontinenciabetét

Diszkrét és biztonságos betét enyhe vizelettartási panaszokkal élőknek

Részletek

TENA Comfort Mini Plus

Inkontinenciabetét enyhe és közepes vizeletvesztés esetére

Részletek

TENA Lady Slim Mini Plus | Inkontinenciabetét

Diszkrét és biztonságos betét enyhe vagy közepesen súlyos vizelettartási problémával élőknek

Részletek

TENA Comfort Mini Extra

Inkontinenciabetét középsúlyos vizeletvesztés esetére

Részletek

TENA Lady Slim Normal betét | Inkontinenciabetét

Diszkrét és biztonságos betét közepesen súlyos vizelettartási problémával élőknek

Részletek

TENA Lady Slim Extra | Inkontinenciabetét

Megbízható inkontinenciabetét középsúlyos, váratlan vizeletszivárgás esetére.

Részletek

TENA Lady Protect+ Normal Night | Inkontinenciabetét

Extra hosszú kivitelben, szélesebb hátsó résszel készül, hogy kényelmes és biztonságos éjszakai viselet legyen. Középsúlyos, akaratlan vizeletszivárgás esetére ajánljuk.

Részletek

TENA Lady Slim Extra Plus | Inkontinenciabetét

Megbízható védelmet biztosító inkontinenciabetét középsúlyos, váratlan vizeletvesztés esetére.

Részletek

TENA Lady Protect+ Maxi | Inkontinenciabetét

Maximális védelmet nyújtó inkontinenciabetétünk középsúlyos, akaratlan vizeletvesztés esetére.

Részletek

TENA Lady Protect+ Maxi Night | Inkontinenciabetét

Leghatékonyabb védelmet biztosító éjszakai betétünk súlyos, akaratlan vizeletvesztés esetére. Kialakításának köszönhetően fekvő helyzetben is védelmet biztosít.

Részletek

TENA termékek

A TENA Comfort Mini Plus, TENA Comfort Mini Extra,  TENA Men Level 1, TENA Men Level 2, TENA Men Level 3, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Lady Pants Plus, TENA Silhouette Normal, TENA Men Active Fit Protective Shield férfi betét, TENA Men Active Fit Pants Plus, TENA Men Maxi, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort, TENA Comfort Mini Super, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok