Úgy tűnik, hogy az Ön tartózkodási helye <country>

A helyi információkat az adott TENA-oldalon találja

Hármas védelem a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen

A segítségükkel éjjel-nappal Öné a szárazság, a biztonság és a magabiztosság érzése.
Egy nő az unokájával játszik a tengerparton
Az inkontinencia általánosságban véve gyakori jelenség. Ha Ön is azok közé tartozik, akiknél előfordul vizeletszivárgás, tudnia kell, hogy ettől még nyugodtan élhet teljes életet. 
 
A TENA Lady inkontinencia betétei egytől egyig úgy készültek, hogy minden helyzetben a magabiztosság és biztonság érzetét kínálják viselőjüknek. Minden TENA Lady inkontinencia betét hármas védelmet nyújt a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. A segítségükkel éjjel-nappal Öné a szárazság, a biztonság és a magabiztosság érzése.
 
Így működik: 
Négy darab, folyadékcseppre mutató nyilat ábrázoló rajz

DRY

Szárazon tart
A TENA Lady inkontinencia betétek fejlesztése során kiemelt szempont volt, hogy szárazon tartsanak. A termék felületén található folyadékfelszívó zóna gyorsan és hatékonyan szívja fel a nedvességet, és a termék belső rétegeibe zárja.

A középpontból kifelé haladó nyilakat ábrázoló rajz

FRESH ODOUR CONTROL

Semlegesíti a szagokat
A TENA Lady inkontinencia betétek egyedülálló frissességet biztosító aktív mikrogyöngyökkel rendelkeznek, amelyek magukba zárják a vizeletet, és csökkentik a kellemetlen szagokért felelős ammónia mennyiségét.

Női alsóneműt ábrázoló rajz

SECURE

Biztonságos kialakítás
A TENA Lady inkontinencia betétek tervezése során figyelembe vettük a női test anatómiáját, így biztonságos és kényelmes termék született. Gazdag termékkínálatunkban minden igénynek megfelelő inkontinencia termék jelen van, a szuper vékony betétektől a diszkrét pelenkanadrágokig, így fokozva a nők biztonságérzetét.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.