Úgy tűnik, hogy az Ön tartózkodási helye <country>

A helyi információkat az adott TENA-oldalon találja

Késztetéses inkontinencia nőknél

Két idős nő csodálja a látványt a tengerparton
Valahányszor új helyen van, azonnal a mosdót keresi? Úgy érzi, hogy állandóan ki kell mennie a mosdóba – akkor is, ha éppen onnan jön? Éjszaka többször is felébred arra, hogy ki kell mennie?
 
A gyakori és mindig hirtelen, gyakran akaratlan vizeletszivárgást okozó vizelési inger neve késztetéses inkontinencia. Gyakran hivatkoznak rá hiperaktív hólyagként, amely véletlenül szivárog. Ennek a vizelettartási problémának a pontos oka gyakran nem deríthető ki, de úgy vélik, hogy a hólyagzáró izom receptorai téves jelzéseket küldenek az agynak, miszerint a hólyag a valóságosnál jobban tele van. 
 
A késztetéses inkontinenciát számtalan dolog befolyásolja; ilyen például a túl sok vagy túl kevés ivás, a húgyúti fertőzés, a székrekedés vagy a szedett gyógyszerek. 
 
A késztetéses inkontinencia kezelése érdekében érdemes kipróbálni az alábbiakat:
 
  • többet vagy kevesebbet inni, mint általában;
  • felhagyni a kávé, a fekete tea és az energiaitalok fogyasztásával, mivel ezek mind irritálhatják a hólyagot. 
 
A legtöbb nő védőbetét vagy pelenkanadrág segítségével kezeli a késztetéses inkontinencia tüneteit. A TENA-nál több éven át végeztünk kutatásokat és fejlesztéseket annak érdekében, hogy a kész termékek magabiztosságot és biztonságot adjanak viselőjüknek. Egyedi módszerünk gyorsan elvezeti a vizeletet a betét felszínéről a magba, amely azt magába zárja. Tekintse meg termékoldalunkat ahol megtalálhatja az Önhöz illő terméket, illetve ingyenes termékmintát rendelhet..

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.