Úgy tűnik, hogy az Ön tartózkodási helye <country>

A helyi információkat az adott TENA-oldalon találja

Késztetéses inkontinencia nőknél

Stock photo - Posed by model.

Két nő túrázik a hegyekben, hátulról látjuk őket
Valahányszor új helyen van, azonnal a mosdót keresi? Úgy érzi, hogy állandóan ki kell mennie a mosdóba – akkor is, ha éppen onnan jön? Éjszaka többször is felébred arra, hogy ki kell mennie?
 
A gyakori és mindig hirtelen, gyakran akaratlan vizeletszivárgást okozó vizelési inger neve késztetéses inkontinencia. Gyakran hivatkoznak rá hiperaktív hólyagként, amely véletlenül szivárog. Ennek a vizelettartási problémának a pontos oka gyakran nem deríthető ki, de úgy vélik, hogy a hólyagzáró izom receptorai téves jelzéseket küldenek az agynak, miszerint a hólyag a valóságosnál jobban tele van. 
 
A késztetéses inkontinenciát számtalan dolog befolyásolja; ilyen például a túl sok vagy túl kevés ivás, a húgyúti fertőzés, a székrekedés vagy a szedett gyógyszerek. 
 
A késztetéses inkontinencia kezelése érdekében érdemes kipróbálni az alábbiakat:
 
  • többet vagy kevesebbet inni, mint általában;
  • felhagyni a kávé, a fekete tea és az energiaitalok fogyasztásával, mivel ezek mind irritálhatják a hólyagot. 
 
A legtöbb nő védőbetét vagy pelenkanadrág segítségével kezeli a késztetéses inkontinencia tüneteit. A TENA-nál több éven át végeztünk kutatásokat és fejlesztéseket annak érdekében, hogy a kész termékek magabiztosságot és biztonságot adjanak viselőjüknek. Egyedi módszerünk gyorsan elvezeti a vizeletet a betét felszínéről a magba, amely azt magába zárja. Tekintse meg termékoldalunkat ahol megtalálhatja az Önhöz illő terméket, illetve ingyenes termékmintát rendelhet..