Konkrét alkalmak

Ne mondjon le a jó dolgokról!

Ilyen az utazás, egy séta a tengerparton vagy az ágyba bújás és a jól megérdemelt pihenés egy fárasztó nap után. Az élet teljes értékű megélése fontos emberi jog. Vizelettartási problémája éppen ezért ne tartsa vissza az élvezetes dolgoktól! A TENA Lady termékek a vásárlók véleményének kikérésével készültek, emellett pedig számtalan testformához és testalkathoz, illetve nedvszívó képességgel nyújtanak átfogó megoldást az egyéni igényekre. 
 
A termékcsalád a legenyhébb és a legsúlyosabb helyzetekre is kínál elleni védelmet – olyan helyzetekre is, amelyekre a megszokottnál is nehezebb megoldást találni. Szeretnénk, ha elmenne a hétvégi városnézésre, a tengerparti buliba vagy az autós kirándulásra. Ne engedje, hogy a vizelettartási probléma közbeszóljon!
 
Az alábbi tippeket követve megküzdhet az inkontinenciával és a vizelettartási problémával utazás vagy az éjszakai alvás közben:
 
  • Figyeljen oda, mennyi folyadékot iszik elalvás előtt vagy a repülőgépen. Ne feledje azonban, hogy a túl kevés folyadék is irritálhatja a húgyhólyagot, és heves vizelési ingert okozhat. 
  • Tervezze meg, hol fog mosdót keresni, mielőtt autóútra indulna. A Google Térkép alkalmazás segítségével kiválaszthatja azokat az éttermeket, parkokat vagy bevásárlóközpontokat, ahol ki tud menni a mosdóba, így nyugodtan tud vezetni.  
  • Végezzen Kegel-gyakorlatokat a reggeli készülődés közben. Már napi néhány percnyi medencefenék-erősítő edzéssel csökkenthető a szivárgás kockázata.
  • Töltsön le egy alkalmazást, amellyel megkeresheti a legközelebbi mosdót. Rengeteg ilyen alkalmazás közül válogathat az App Store vagy a Google Play áruházban.