Érezte már, hogy nem megfelelő terméket használ?

Az egészségügyi betétek nagyszerű termékek. Menstruáció esetére. Amire azonban már nem annyira jók, az a vizeletszivárgás. Ahelyett, hogy egy olyan terméket használ, ami úgy-ahogy megoldást jelent a problémára, miért ne választana inkább egy olyat, ami kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve?

A TENA Lady inkontinenciabetétek kimondottan a vizelet felszívására készültek – az egészségügyi betétek pedig nem. Ezek a betétek külsejük alapján akár inkontinenciabetétek is lehetnének, azonban egy teáskanálnyi vizeletnél többel képtelenek megbirkózni, mivel nem is ez a feladatuk, hanem a menstruációs folyadék elnyelése. 

Kifejezetten erre a célra készült

A TENA Lady inkontinenciabetétek  speciális szerkezetüknek és kialakításuknak köszönhetően, megkönnyítik az inkontinenciával élők mindennapjait. És ez nem csak ígéret: tegye próbára Ön is, kérjen termékmintát!
Fehér bőrű nő egy TENA Lady betéttel a kezében, mellette a „háromszoros védelem” szöveggel.

Szagsemlegesítés

A TENA Lady inkontinenciabetétek a vizelettel járó kellemetlen szagokkal is leszámolnak. A betét belsejében lévő mikrogyöngyök meggátolják az ammónia fejlődését, így a baktériumok nem szaporodnak tovább, ezáltal a betétek viselése teljesen diszkrét és kényelmes.

Fehér bőrű, bézs színű alsóneműt és gyűrűket viselő nő egy csomag TENA Lady Slim Mini betétet tart maga elé.

Tökéletesen száraz érzés

A TENA Lady inkontinenciabetétek tele vannak szuperabszorbens-polimerekkel, ezek olyan apró kis részecskék, amelyek zselés szerkezetűvé alakulnak folyadékkal való érintkezés során. Magukba zárják a vizeletet, így az nem tud visszaszivárogni a betét felületére. És száraz marad az Ön bőrével együtt.

Egy fehér bőrű, pirosra lakkozott körmű, gyűrűs női kéz egy kevés vizet önt az elé helyezett TENA Lady betétre.

Gyors nedvszívás

A TENA Lady inkontinenciabetétek gyorsan elvezetik és felszívják a nedvességet, ezáltal tiszta és friss érzést biztosítanak. Ez annak köszönhető, hogy a bőrrel érintkező felső réteg és az alatta található, a folyadék eloszlásért felelős rétegek tervezésénél kimondottan figyelembe vették, hogy a vizelet - a vízhez hasonlóan - híg és gyorsan áramlik. Ezzel szemben az egészségügyi betétek lazább szerkezetűek, és sűrűbb váladék (mint amilyen a vér) felfogására lettek kifejlesztve.

Egy fekete bőrű nő TENA Lady betétet tart a háta mögött – a kép a betét vékonyságát érzékelteti.

Vékony és diszkrét

A TENA Lady inkontinenciabetétek vékony és diszkrét kialakításúak; jóval vékonyabbak, mint hinné, különösen látva, hogy mennyi folyadékot képesek felszívni. Válassza az Önnek megfelelő védelmet és ne aggódjon amiatt, hogy mások észreveszik, hogy inkontinencia betétet visel!

Próbálja ki még ma!

Válasszon egyet népszerű betéteink közül, hogy kipróbálhassa. Mindegyik annyira diszkrét, hogy észre sem lehet venni!