Új TENA Lady Slim

Hihetetlenül biztonságos és meglepően diszkrét

Az új TENA Lady Slim mostantól microPROTEXTM technológiával készül, amitől 20%-kal vékonyabb, mégis ugyanolyan biztonságos. Diszkrét védelmet nyújt, így Ön bátran viselheti kedvenc ruhadarabjait.

Amit jelöl: 20%-kal vékonyabb, ugyanolyan biztonságos

20%-kal vékonyabb, ugyanolyan biztonságos

Az új microPROTEXTM technológia, amely a TENA fejlesztése, intelligens formában tömöríti össze a rendkívüli nedvszívó képességű anyagokat, így vékonyabb, a bőrön lévő nedvességet mégis gyorsan elvezető betét született. Biztonságos és diszkrét védelmet nyújt.
Amit jelöl: Új, aszimmetrikus forma

Követi a test mozgását

Az új, aszimmetrikus formájú TENA Lady Slim betétek tervezése során az volt a cél, hogy a termék kövesse a test vonalait és mozgását.
Amit jelöl: Egyesével csomagolt betét

Önnel együtt készen a kalandokra

A kényelmesen magunkkal vihető, majd kidobható, egyesével csomagolt TENA Lady Slim betétek diszkréten elférnek a pénztárca vagy táska belsejében.
Amit jelöl: Hármas védelem a szivárgás ellen

Hármas védelem

A TENA Lady termékcsalád tagjai hármas védelmet nyújtanak a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. A segítségükkel nap mint nap Öné a szárazság, a biztonság és a magabiztosság érzése.
Amit jelöl: Friss, száraz, kényelmes

Puha, légáteresztő és bőrbarát

A TENA termékei biztonságosak és védelmet nyújtanak, mégis puha, bőrbarát anyagúak, így friss, száraz, kényelmes érzést garantálnak.

Találja meg az Önhöz illőt!