Libero UP&GO 5

Kifejezetten azoknak a babáknak, akik abbahagyták a mászást, és járni próbálnak.

  • Szétszakítható oldal és ragasztószalag a könnyű csere érdekében
  • A légáteresztő, puha, nemszőtt anyag megőrzi a bőr egészségét
  • A rendkívüli nedvszívó képességű mag megakadályozza a szivárgást

Termékleírás

Szétszakítható oldal és ragasztószalag a könnyű csere érdekében

A Libero UP&GO cseréje egyszerű. Szakítsa le az oldalánál szétszakítva, majd csavarja fel a pelenkát, és zárja le a ragasztószalaggal a hátán.

A légáteresztő, puha, nemszőtt anyag megőrzi a bőr egészségét

A Libero UP&GO puha, légáteresztő, nemszőtt anyagból készül, amely lehetővé teszi a levegő mozgását, így az irritáció minimalizálásával a baba érzékeny bőre száraz és puha marad. A Libero UP&GO pelenkák megőrzik babája egészséges bőrét. A legpuhább, legérzékenyebb bőr megérdemli a legkímélőbb anyagokat.

A rendkívüli nedvszívó képességű mag megakadályozza a szivárgást

Minden Libero UP&GO pelenkanadrág rendkívüli nedvszívó képességű maggal rendelkezik, amely órákon át tartó szivárgásvédelmet biztosít. Ez a rendkívüli nedvszívó képesség és a pelenka hatékony szivárgás elleni védelme szárazon tartja a baba bőrét.

Olyan kényelmes, mint egy kisnadrág

A Libero UP&GO pelenkák puha anyagból készülnek, amelyek kímélik a baba bőrét. A derékon és a lábakon levő gumírozás tökéletes illeszkedést nyújt. Az anatómiailag megtervezett mag szoros illeszkedést biztosít a lábak között, így nem akadályozza a mozgást.

Kiemelkedően száraz

A Libero pelenkák hosszan tartó száraz érzést biztosítanak. A többrétegű védelmi rendszer gyorsan elszívja a nedvességet a felületről a pelenka magjába, így minimalizálva a bőr kipirosodását, és szárazon tartva a baba bőrét.

Termékismertető

Weights

10 kg – 14 kg

A következő csomagméretekben kapható:

  • Csomagméret: 22 db