Tisztítókendők és védőkrémek

Bőrkímélő tisztítókendők, kendők és védőkrémek bőrápoláshoz inkontinencia esetén

A megfelelő mosdatási rutin létfontosságú a bőrirritáció megelőzéséhez. Válasszon a nedves törlőkendők, száraz törlőkendők, kendők, lemosók, mosdatóhabok és egyéb, az inkontinencia melletti bőrápoláshoz használt tisztítótermékek széles választékából. A TENA mosdatótermékei bőrkímélő alternatívát jelentenek a szappannal és vízzel történő mosdatással szemben. Kíméletesen tisztítják és óvják a finom, sérülékeny bőrt is.

A termékeket a lehető legnagyobb gondossággal, kifejezetten inkontinenciagondozáshoz fejlesztettük ki; ideális választást nyújtanak inkontinenciatermékek cseréjekor, illetve a teljes testfelület megmosdatásához, akár az ágyban, akár a fürdőszobában. Kiváló választás a gyakori mosdatáshoz olyan esetekben, amikor a szappan és a víz használata kiszárítaná a bőrt. A nedvszívó termékek ugyanis a bőrt érő nedvesség mértékét csökkentik, az általunk kínált bőrápoló termékek pedig kíméletes tisztításra és a bőr védelmének biztosítására alkalmasak.

A TENA mosdatótermékei kimondottan kímélik a finom, sérülékeny bőrt, ám mégis mindig alaposan tisztítanak. Minden törlőkendő felnőtt méretben készül. Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő mosdatóterméket inkontinencia esetére, és biztosítsa a bőr frissességét, tisztaságát és egészségét.

Hand using cleansing wipe from TENA

TENA ProSkin mosdatókrém

Tisztítja, védi és hidratálja az idősek sérülékeny bőrét

TENA ProSkin sampon és tusfürdő

Kímélő sampon és tusfürdő egyben, napi használatra

TENA ProSkin Puha törlőkendő

Különlegesen puha és vastag, száraz törlőkendő

TENA Original nedves törlőkendő | Illatosított

Nagyméretű nedves törlőkendő a napi személyi higiéniai rutinhoz

TENA ProSkin Cellduk törlőkendő

Száraz törlőkendő egy nedves törlő erejével

TENA ProSkin Nedves törlőkendő – Műanyag fedéllel

Nagyméretű nedves törlőkendő, amely tisztítja, regenerálja és védi a sérülékeny bőrt

TENA ProSkin nedves mosdatókesztyű | Illatanyag-mentes

Azonnal használható, nedves tisztítókesztyű

TENA ProSkin hajmosó sapka

Kímélő sampon és balzsam eldobható sapkában

TENA ProSkin Mosdatóhab

3 az 1-ben mosdatóhab, amely kíméletesen tisztítja, védi és hidratálja az idős bőrt

TENA ProSkin mosdatókesztyű – bélelt

Könnyen használható mosdatókesztyű a napi tisztálkodáshoz

TENA termékek

TENA Comfort Mini, TENA Men, TENA Slip, TENA Flex, TENA Pants Normal, TENA Pants Plus  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.oep.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés.

TENA Lady, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!