Tisztítókendők és védőkrémek

A megfelelő mosdatási rutin létfontosságú a bőrirritáció megelőzéséhez. Válasszon a nedves törlőkendők, száraz törlőkendők, kendők, lemosók, mosdatóhabok és egyéb, az inkontinencia melletti bőrápoláshoz használt tisztítótermékek széles választékából. A TENA mosdatótermékei bőrkímélő alternatívát jelentenek a szappannal és vízzel történő mosdatással szemben. Kíméletesen tisztítják és óvják a finom, sérülékeny bőrt is.

A termékeket a lehető legnagyobb gondossággal, kifejezetten inkontinenciagondozáshoz fejlesztettük ki; ideális választást nyújtanak inkontinenciatermékek cseréjekor, illetve a teljes testfelület megmosdatásához, akár az ágyban, akár a fürdőszobában. Kiváló választás a gyakori mosdatáshoz olyan esetekben, amikor a szappan és a víz használata kiszárítaná a bőrt. A nedvszívó termékek ugyanis a bőrt érő nedvesség mértékét csökkentik, az általunk kínált bőrápoló termékek pedig kíméletes tisztításra és a bőr védelmének biztosítására alkalmasak.

A TENA mosdatótermékei kimondottan kímélik a finom, sérülékeny bőrt, ám mégis mindig alaposan tisztítanak. Minden törlőkendő felnőtt méretben készül. Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő mosdatóterméket inkontinencia esetére, és biztosítsa a bőr frissességét, tisztaságát és egészségét.

Hand using cleansing wipe from TENA

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin hajmosó sapka

Kímélő sampon és balzsam eldobható sapkában

Részletek

TENA ProSkin mosdatókrém

Tisztítja, védi és hidratálja az idősek sérülékeny bőrét

Részletek

TENA ProSkin Mosdatóhab

3 az 1-ben mosdatóhab, amely kíméletesen tisztítja, védi és hidratálja az idős bőrt

Részletek

TENA ProSkin sampon és tusfürdő

Kímélő sampon és tusfürdő egyben, napi használatra

Részletek

TENA ProSkin mosdatókesztyű – bélelt

Könnyen használható mosdatókesztyű a napi tisztálkodáshoz

Részletek

TENA Original nedves törlőkendő | Illatosított

Nagyméretű nedves törlőkendő a napi személyi higiéniai rutinhoz

Részletek

TENA ProSkin nedves mosdatókesztyű | Illatanyag-mentes

Azonnal használható, nedves tisztítókesztyű

Részletek

TENA ProSkin Cellduk törlőkendő

Száraz törlőkendő egy nedves törlő erejével

Részletek

TENA ProSkin Puha törlőkendő

Különlegesen puha és vastag, száraz törlőkendő

Részletek

TENA ProSkin Műanyagmentes Nedves törlőkendő | Felnőtt méretű

Nagyméretű nedves törlőkendő 100% viszkózból. Tisztítja, hidratálja és védi a sérülékeny bőrt

TENA termékek

A TENA Comfort Mini Plus, TENA Comfort Mini Extra,  TENA Men Level 1, TENA Men Level 2, TENA Men Level 3, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Lady Pants Plus, TENA Silhouette Normal, TENA Men Active Fit Protective Shield férfi betét, TENA Men Active Fit Pants Plus, TENA Men Maxi, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort, TENA Comfort Mini Super, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok