Rögzítőnadrágok

A rögzítőnadrág arra szolgál, hogy stabilan rögzítse az inkontinenciabetétet

A TENA Fix mosható és újrafelhasználható rögzítőnadrágok​ stabilan rögzítik az inkontinenciatermékeket. Mindegy, hogy vékonyabb vagy vastagabb, illetve anatómiailag formázott betétről van szó, a rögzítőnadrág a helyén tartja, így csökkentve a vizeletszivárgás esélyét maximális kényelem mellett. A kínálatba olyan légáteresztő és hálós nadrágok is tartoznak, amelyek elsősorban rövidebb viselésre készültek, de vannak köztük alsóneműre emlékeztető, kevert pamutból készült darabok is, amelyeket egész nap kényelmes viselni. A TENA Fix rögzítőnadrág rugalmas, uniszex kialakítású, így kevésbé nyomja a testet, mégis megbízhatóan stabil, és követi a test vonalait. A rögzítőnadrág a maximális kihasználás érdekében 60 fokon mosható, és alacsony/közepes hőmérsékleten szárítógépben is szárítható. Így egymás után többször, formavesztés nélkül is viselhető.

TENA Fixation pants

TENA Fix

Varrásmentes, mosható és újból felhasználható rögzítőnadrág a nagyobb szivárgásbiztonság érdekében

TENA termékek

A TENA Comfort Mini,  TENA Men, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra, TENA Pants Plus termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Silhouette Normal, TENA Men Level 4, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort Original, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok