Rögzítőnadrágok

A TENA Fix mosható és újrafelhasználható rögzítőnadrágok​ stabilan rögzítik az inkontinenciatermékeket. Mindegy, hogy vékonyabb vagy vastagabb, illetve anatómiailag formázott betétről van szó, a rögzítőnadrág a helyén tartja, így csökkentve a vizeletszivárgás esélyét maximális kényelem mellett. A kínálatba olyan légáteresztő és hálós nadrágok is tartoznak, amelyek elsősorban rövidebb viselésre készültek, de vannak köztük alsóneműre emlékeztető, kevert pamutból készült darabok is, amelyeket egész nap kényelmes viselni. A TENA Fix rögzítőnadrág rugalmas, uniszex kialakítású, így kevésbé nyomja a testet, mégis megbízhatóan stabil, és követi a test vonalait. A rögzítőnadrág a maximális kihasználás érdekében 60 fokon mosható, és alacsony/közepes hőmérsékleten szárítógépben is szárítható. Így egymás után többször, formavesztés nélkül is viselhető.

TENA Fixation pants

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Fix | Rögzítőnadrág inkontinencia esetére

Újrafelhasználható és légáteresztő rögzítőnadrág nagyméretű, anatómiailag formázott betétek rögzítéséhez.

Részletek

TENA termékek

A TENA Comfort Mini Plus, TENA Comfort Mini Extra,  TENA Men Level 1, TENA Men Level 2, TENA Men Level 3, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Lady Pants Plus, TENA Silhouette Normal, TENA Men Active Fit Protective Shield férfi betét, TENA Men Active Fit Pants Plus, TENA Men Maxi, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort, TENA Comfort Mini Super, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok