Rögzítőnadrágok

A rögzítőnadrág arra szolgál, hogy stabilan rögzítse az inkontinenciabetétet

A TENA Fix mosható és újrafelhasználható rögzítőnadrágok​ stabilan rögzítik az inkontinenciatermékeket. Mindegy, hogy vékonyabb vagy vastagabb, illetve anatómiailag formázott betétről van szó, a rögzítőnadrág a helyén tartja, így csökkentve a vizeletszivárgás esélyét maximális kényelem mellett. A kínálatba olyan légáteresztő és hálós nadrágok is tartoznak, amelyek elsősorban rövidebb viselésre készültek, de vannak köztük alsóneműre emlékeztető, kevert pamutból készült darabok is, amelyeket egész nap kényelmes viselni. A TENA Fix rögzítőnadrág rugalmas, uniszex kialakítású, így kevésbé nyomja a testet, mégis megbízhatóan stabil, és követi a test vonalait. A rögzítőnadrág a maximális kihasználás érdekében 60 fokon mosható, és alacsony/közepes hőmérsékleten szárítógépben is szárítható. Így egymás után többször, formavesztés nélkül is viselhető.

Termékleírás

  • Stabilan rögzíti az anatómiailag formázott inkontinenciabetétet
  • A puha és rugalmas anyagot kellemes viselni
  • Többször is kimosható, megőrzi a formáját
TENA Fixation pants

TENA Fix

Varrásmentes, mosható és újból felhasználható rögzítőnadrág a nagyobb szivárgásbiztonság érdekében

TENA termékek

TENA Comfort Mini, TENA Men, TENA Slip, TENA Flex, TENA Pants Normal, TENA Pants Plus  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.oep.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés.

TENA Lady, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!