Nagyméretű inkontinenciabetét | Comfort​

A TENA Comfort termékvonala nagy méretű, uniszex inkontinenciabetétekből áll, amelyek azok számára készültek, akiknek magas nedvszívó képességű inkontinenciatermékre van szükségük, és továbbra is betétet kívánnak használni. Kétrészes, avagy behelyezhető betétes rendszerként is ismert, használatuk újra felhasználható, rugalmas rögzítőnadrággal vagy szorosan illeszkedő fehérneművel ajánlott – hogy a betét mindig biztosan a helyén maradjon, a testhez közel.

Kiváló nedvszívó képességet, szárazságot és kényelmet kínál, népszerű választás közepesen erős vagy erős vizeletszivárgás esetére, és segít megőrizni a bőr egészségét. Mindig gyorsan és egyszerűen behelyezhető vagy cserélhető állva vagy fekve is. A betét többféle méretben és nedvszívó képességgel kapható.
Large incontinence pads | Comfort

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Comfort Extra | Nagy méretű inkontinenciabetét (ProSkin)

Középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetére készült a fokozott biztonság érdekében

TENA Comfort Super | Nagy méretű inkontinenciabetét (ProSkin)

Súlyos vizeletszivárgás esetére készült a fokozott biztonság érdekében

TENA termékek

A TENA Comfort Mini Plus, TENA Comfort Mini Extra,  TENA Men Level 1, TENA Men Level 2, TENA Men Level 3, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Lady Pants Plus, TENA Silhouette Normal, TENA Men Active Fit Protective Shield férfi betét, TENA Men Active Fit Pants Plus, TENA Men Maxi, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort, TENA Comfort Mini Super, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok