Nagyméretű inkontinenciabetét | Comfort​

Kényelmes és biztonságos, nagy méretű inkontinenciabetét

A TENA Comfort termékvonala nagy méretű, uniszex inkontinenciabetétekből áll, amelyek azok számára készültek, akiknek magas nedvszívó képességű inkontinenciatermékre van szükségük, és továbbra is betétet kívánnak használni. Kétrészes, avagy behelyezhető betétes rendszerként is ismert, használatuk újra felhasználható, rugalmas rögzítőnadrággal vagy szorosan illeszkedő fehérneművel ajánlott – hogy a betét mindig biztosan a helyén maradjon, a testhez közel.

Kiváló nedvszívó képességet, szárazságot és kényelmet kínál, népszerű választás közepesen erős vagy erős vizeletszivárgás esetére, és segít megőrizni a bőr egészségét. Mindig gyorsan és egyszerűen behelyezhető vagy cserélhető állva vagy fekve is. A betét többféle méretben és nedvszívó képességgel kapható.

Termékleírás

  • Középsúlyos és súlyos inkontinencia esetére
  • Fészekformájú betét a szárazság, a szivárgásbiztonság és a kényelem biztosításáért
  • Többféle méretben és nedvszívó képességgel kapható
Large incontinence pads | Comfort

TENA Comfort Original Plus

Középsúlyos és súlyos vizeletvesztés esetére

TENA Comfort Original Extra

Középsúlyos és súlyos vizeletszivárgásra tervezve

TENA Comfort Original Super

Középsúlyos és súlyos vizeletszivárgásra tervezve

TENA Comfort Original Maxi

Súlyos vizeletszivárgásra tervezve

TENA termékek

TENA Comfort Mini, TENA Men, TENA Slip, TENA Flex, TENA Pants Normal, TENA Pants Plus  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.oep.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés.

TENA Lady, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!