Bőrápolás és tisztálkodás

Tisztítókendők és védőkrémek

A megfelelő mosdatási rutin létfontosságú a bőrirritáció megelőzéséhez. Válasszon a nedves törlőkendők, száraz törlőkendők, kendők, lemosók, mosdatóhabok és egyéb, az inkontinencia melletti bőrápoláshoz használt tisztítótermékek széles választékából. A TENA mosdatótermékei bőrkímélő alternatívát jelentenek a szappannal és vízzel történő mosdatással szemben. Kíméletesen tisztítják és óvják a finom, sérülékeny bőrt is.

A termékeket a lehető legnagyobb gondossággal, kifejezetten inkontinenciagondozáshoz fejlesztettük ki; ideális választást nyújtanak inkontinenciatermékek cseréjekor, illetve a teljes testfelület megmosdatásához, akár az ágyban, akár a fürdőszobában. Kiváló választás a gyakori mosdatáshoz olyan esetekben, amikor a szappan és a víz használata kiszárítaná a bőrt. A nedvszívó termékek ugyanis a bőrt érő nedvesség mértékét csökkentik, az általunk kínált bőrápoló termékek pedig kíméletes tisztításra és a bőr védelmének biztosítására alkalmasak.

A TENA mosdatótermékei kimondottan kímélik a finom, sérülékeny bőrt, ám mégis mindig alaposan tisztítanak. Minden törlőkendő felnőtt méretben készül. Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő mosdatóterméket inkontinencia esetére, és biztosítsa a bőr frissességét, tisztaságát és egészségét.

Hand using cleansing wipe from TENA

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin hajmosó sapka

Kímélő sampon és balzsam eldobható sapkában

Részletek

TENA ProSkin mosdatókrém

Tisztítja, védi és hidratálja az idősek sérülékeny bőrét

Részletek

TENA ProSkin Mosdatóhab

3 az 1-ben mosdatóhab, amely kíméletesen tisztítja, védi és hidratálja az idős bőrt

Részletek

TENA ProSkin sampon és tusfürdő

Kímélő sampon és tusfürdő egyben, napi használatra

Részletek

TENA ProSkin mosdatókesztyű – bélelt

Könnyen használható mosdatókesztyű a napi tisztálkodáshoz

Részletek

TENA Original nedves törlőkendő | Illatosított

Nagyméretű nedves törlőkendő a napi személyi higiéniai rutinhoz

Részletek

TENA ProSkin nedves mosdatókesztyű | Illatanyag-mentes

Azonnal használható, nedves tisztítókesztyű

Részletek

TENA ProSkin Cellduk törlőkendő

Száraz törlőkendő egy nedves törlő erejével

Részletek

TENA ProSkin Puha törlőkendő

Különlegesen puha és vastag, száraz törlőkendő

Részletek

TENA ProSkin Műanyagmentes Nedves törlőkendő | Felnőtt méretű

Nagyméretű nedves törlőkendő 100% viszkózból. Tisztítja, hidratálja és védi a sérülékeny bőrt

Hidratáló termékek

A bőr ápolása sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák – az inkontinencia meglététől függetlenül. A bőr a korral elvékonyodik, sérülékennyé és kevésbé rugalmassá válik; emiatt kevésbé tartja meg a belső nedvességet, és jobban ki van téve a kiszáradásnak. A TENA hidratáló termékei kifejezetten a sérülékeny, idős bőr ápolására készültek, de minden más esetben is gyengéd, hatásos védelmet biztosítanak.

A TENA védőkrémjeit és testápolóit bőrgyógyászatilag tesztelték. Puhítják és nyugtatják még a nagyon érzékeny bőrt is, és hozzájárulnak a bőr természetes nedvességtartalmának fenntartásához. A sérülékeny, száraz bőr ápolására készített sűrű, dús krém és könnyű testápoló természetes bőrápoló olajat és E-vitamint is tartalmaz.

A hidratáló termékeket mosdatás után alkalmazza, hogy biztosítsa a bőr puhaságát és simaságát. A termékek a teljes testfelület ápolására szolgálnak, és kiválóan használhatók a napi bőrápolás során.

Hand applies TENA moisturising product on the skin

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin testápoló – pumpás

Bőrápoló hatású testápoló normál vagy száraz bőrre

Részletek

TENA ProSkin bőrápoló krém – illatanyag-mentes

Gazdag, tápláló krém nagyon száraz bőrre

Részletek

Bőrvédő krémek

A TENA kiemelt gondossággal készítette el bőrvédő krémjeit és cinkkenőcseit az inkontinenciával élők bőrének egészsége érdekében. Ezek a krémek a bőr védőrétegeként szolgálnak és szükség szerint alkalmazhatók, akár éppen csak kialakuló bőrpírról, akár irritációról, vagy már töredezett bőrről van szó.  A bőr mosdatása és a védőkrémek használata elengedhetetlen a bőr egészségéhez, a nedvességgel való gyakori érintkezés esetén.

Biztosítsa a bőr napi ápolását a bőrpír, a bőrirritáció és a felnőtt pelenkanadrág okozta kiütések megelőzése érdekében. A krém extra védelmet nyújt az érzékeny bőrnek mosdatás, zuhanyzás vagy az inkontinenciatermékek cseréjét követően. A TENA bőrvédő krém és a cinkkenőcs bőrgyógyászatilag tesztelt, segítenek megvédeni és fenntartani a bőr egészségét; parfümöket és tartósítószereket nem tartalmaznak.

A TENA kiemelt gondossággal készítette el védőkrémeit az idős bőr ápolására és az egészséges bőr védelmére, mert az egészséges bőr a mindennapi jóllét záloga.

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin Cink kenőcs

Termékminta

Extra védelem és ápolás a 10%-os cink-oxid tartalomnak köszönhetően

Részletek

TENA ProSkin bőrvédő krém

Termékminta

Nyugtató hatású krém; irritált és érzékeny bőrre ajánlott

Részletek

TENA termékek

A TENA Comfort Mini Plus, TENA Comfort Mini Extra,  TENA Men Level 1, TENA Men Level 2, TENA Men Level 3, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Lady Pants Plus, TENA Silhouette Normal, TENA Men Active Fit Protective Shield férfi betét, TENA Men Active Fit Pants Plus, TENA Men Maxi, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort, TENA Comfort Mini Super, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok