TENA Flex Super | Öves pelenkanadrág inkontinencia esetére

A TENA ProSkin Flex Super egy forradalmian új, öves pelenkanadrág inkontinencia esetére: cseréje könnyebb és ergonomikusabb az ápolók, viselése pedig kiemelten biztonságos a felhasználók számára. A szuper nedvszívó inkontinenciatermék ideális választás a súlyos inkontinenciával élők számára. A pelenkanadrágot különleges, egyszerűen összekapcsolható rendszer tartja a helyén: ez rögzíti egymáshoz a pelenkát és az övet. A puha és elasztikus COMFIStretch™ öv könnyedén alkalmazkodik a különböző testalkatú felhasználókhoz, így megkönnyíti a használatot, és tökéletes illeszkedést biztosít – a pelenka viselése kényelmes, és nagymértékben szivárgásmentes.

A könnyen nyitható tépőzárat elöl lehet rögzíteni, így teljes egészében állítható; többféle testalkathoz is viselhető, és megbízható védelmet nyújt a szivárgás ellen. A termék többféle pozícióból, hanyatt/hason, állvó/fekvő helyzetben is egyszerűen cserélhető, továbbá egyszerűen rögzíthető és beállítható, hogy tökéletesen és biztonságosan illeszkedjen. A pelenka egy aprócska nyitófüllel (Fingerlift™) is rendelkezik: így könnyebb megtalálni, hol nyílik az öv, a termék pedig gyorsabban előkészíthető, és ergonomikusabban feladható.

A termék a bőr egészséges állapotára is vigyáz: ebben segít a FeelDry Advanced technológia, amely gyorsan felszívja a nedvességet. Szárazságot, puhaságot és szivárgásvédelmet biztosító hármas védelme pedig szárazon tartja a bőrt, hogy az megőrizze természetes egészségét.

  • COMFIStretch™
  • FingerLift™ nyitófül
  • Állítható rögzítéssel

Termékleírás

ComfiStretch

COMFIStretch™

A puha és elasztikus COMFIStretch öv könnyen állítható, így minden testalkathoz hozzáigazítható: a termék kényelmesen és biztonságosan, nagymértékben szivárgásbiztosan viselhető.
FingerLift nyitófüllel

FingerLift™ nyitófül

Az okos nyitófülnek köszönhetően könnyebb megtalálni, hol nyílik az öv, a termék pedig gyorsabban előkészíthető, és ergonomikusabban feladható.
Állítható rögzítéssel

Állítható rögzítéssel

Tetszőleges alkalommal nyitható/zárható, tapadóképessége mégsem csökken.
A TENA ProSkin családba tartozó nedvszívó inkontinenciatermékek és bőrápolási termékek hozzájárulnak a bőr egészséges állapotának fenntartásához

Felhasználóbarát öv

Puha, légáteresztő derékövvel. A TENA ProSkin Flex termék könnyebben, gyorsabban és ergonomikusabban cserélhető a hagyományos inkontinenciatermékekhez képest.
FeelDry Advanced

FeelDry Advanced™

A felső és az elvezető réteg elvonja a felületére került nedvességet, így száraz marad a bőr.
TENA ProSkin hármas védelemmel a szárazság, a puhaság és a vizeletszivárgás-mentesség érdekében, a bőr természetes, egészséges állapotának fenntartásához

Hármas védelem

Hármas védelem a szárazság, a puhaság és a szivárgásmentesség érdekében, a bőr természetes, egészséges állapotának fenntartásához.
A TENA ProSkin családba tartozó nedvszívó inkontinenciatermékek és bőrápolási termékek hozzájárulnak a bőr egészséges állapotának fenntartásához

Ergonómia

Ergonomikus megoldás, amely csökkenti az ápolók fizikai terhelését.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Minden TENA ProSkin terméket a Skin Health Alliance vizsgál be és hagy jóvá, így Ön biztos lehet benne, hogy a termék mindig bőrbarát. A szervezet jóváhagyása garantálja, hogy a termékek bőrbarát jellegének ellenőrzése független bőrállapot-szakértők segítségével történt.
TENA Protects program - Making a better mark on the planet

A TENA Protected Program

Lépésről lépésre: 2030-ra 50%-kal csökkentjük karbonlábnyomunkat Európában, hogy értéket teremtsünk a bolygó számára. A TENA számára mindig is az emberek védelme volt a legfontosabb, és mostantól a bolygó védelme is a feladata.

Termékismertető

Nedvszívó képesség

A következő csípőbőséghez ajánljuk:

61 cm – 87 cm

A következő csomagméretekben kapható:

Csomagméret: 30 Darab

A következő csípőbőséghez ajánljuk:

71 cm – 102 cm

A következő csomagméretekben kapható:

Csomagméret: 30 Darab

A következő csípőbőséghez ajánljuk:

83 cm – 120 cm

A következő csomagméretekben kapható:

Csomagméret: 30 Darab

A következő csípőbőséghez ajánljuk:

105 cm – 153 cm

A következő csomagméretekben kapható:

Csomagméret: 30 Darab

Bemutatkozik a TENA ProSkin Flex, az öv nyitórészének beazonosítását megkönnyítő Fingerlift™ nyitófüllel

Az öves Flex pelenka használata fekvő helyzetben

How to use Flex belted briefs in a laying down position

Az öves Flex pelenka használata álló helyzetben

How to use Flex belted briefs in a standing up position

Bővebben

Orvostechnikai eszköz

Only single use

Address of the Manufacturer

Essity Hygiene and Health AB, SE-405 03 Göteborg, Sweden

Visitor’s Address

Mölndals Bro 2, Mölndal, Sweden