Uniszex

Inkontinencia-pelenkanadrágok I Pants

A TENA eldobható nadrágpelenkák puha és kényelmes viseletet biztosítanak nőknek és férfiaknak egyaránt, nappali és éjszakai használat esetén is. Kialakításuk a hagyományos, rugalmas fehérneműket idézi és az aktív életvitelt támogatja. A felnőtteknek készült inkontinencia-bugyipelenka többféle méretben kapható, így minden testtípushoz és vizeletszivárgásra kínál megoldást – tehát Ön is megtalálja az Önhöz leginkább illő terméket. Más hagyományos felnőtt pelenkanadrágoktól eltérően a TENA eldobható nadrágpelenkák a legfejlettebb nedvességcsökkentő technológiával rendelkeznek a száraz érzés, a szivárgás elleni védelem és a szagsemlegesítés érdekében. A puha, légáteresztő anyagokból készült uniszex TENA inkontinencia-pelenkanadrágok kellemesen követik a test vonalait, így védenek a szivárgásoktól, vigyáznak a bőr állapotára, és mozgásszabadságot biztosítanak.

Incontinence Pants

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Inkontinencia-pelenkanadrág

Védelem középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetén; viselése olyan, mint egy alsóneműé

Részletek

TENA Pants Extra | Inkontinencia-pelenkanadrág​

Védelem középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetén; viselése olyan, mint egy alsóneműé

Részletek

TENA Pants Super | Inkontinencia-pelenkanadrág

Védelem középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetén; viselése olyan, mint egy alsóneműé

Részletek

Öves pelenkanadrágok | Flex​

A használat megkönnyítése érdekében az öv könnyen nyitható és visszazárható tépőzárral rendelkezik, amelyet elöl lehet rögzíteni. Az öv teljes mértékben állítható, így a termék többféle testalkathoz is illeszkedik.

Incontinence briefs with belt | Flex

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Flex Super | Öves pelenkanadrág inkontinencia esetére

Kimagasló nedvszívó képességű inkontinencia pelenkanadrág elasztikus övvel az egyszerű és ergonomikus termékcsere érdekében

Részletek

Inkontinencia-pelenkanadrág tépőzárral | Slip​

A TENA Slip inkontinencia-pelenkanadrág, népszerű inkontinenciatermék, amelyet erős, állítható tépőzárral terveztek a kiváló illeszkedésért, hogy optimális szárazságot és szivárgás elleni védelmet biztosítson.

Az egyszerűen használható tépőzár többször is újra használható. Az inkontinencia-pelenkanadrág gyorsan és egyszerűen cserélhető állva vagy fekve is. A TENA Slip nadrágpelenkát úgy tervezték, hogy férfiak, nők és gyerekek is viselhessék közepesen súlyos és súlyos inkontinencia esetén. Kiváló nedvszívó képességű és kényelmes, így ideális azok számára, akik a nap legnagyobb részét ülve vagy fekve töltik, és segít megőrizni a bőr egészségét.

Incontinence briefs with tabs | Slip

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Slip Plus XS, S | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetén

Részletek

TENA Slip Plus M, L | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetén

Részletek

TENA Slip Super S, XL | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt súlyos vizeletszivárgás esetén

Részletek

TENA Slip Super M, L | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt súlyos vizeletszivárgás esetén

Részletek

TENA Slip Maxi S , M, L | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt súlyos és rendkívül súlyos vizeletszivárgás esetén

Részletek

Nagyméretű inkontinenciabetét | Comfort​

A TENA Comfort termékvonala nagy méretű, uniszex inkontinenciabetétekből áll, amelyek azok számára készültek, akiknek magas nedvszívó képességű inkontinenciatermékre van szükségük, és továbbra is betétet kívánnak használni. Kétrészes, avagy behelyezhető betétes rendszerként is ismert, használatuk újra felhasználható, rugalmas rögzítőnadrággal vagy szorosan illeszkedő fehérneművel ajánlott – hogy a betét mindig biztosan a helyén maradjon, a testhez közel.

Kiváló nedvszívó képességet, szárazságot és kényelmet kínál, népszerű választás közepesen erős vagy erős vizeletszivárgás esetére, és segít megőrizni a bőr egészségét. Mindig gyorsan és egyszerűen behelyezhető vagy cserélhető állva vagy fekve is. A betét többféle méretben és nedvszívó képességgel kapható.
Large incontinence pads | Comfort

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Comfort Extra | Nagy méretű inkontinenciabetét (ProSkin)

Középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetére készült a fokozott biztonság érdekében

TENA Comfort Super | Nagy méretű inkontinenciabetét (ProSkin)

Súlyos vizeletszivárgás esetére készült a fokozott biztonság érdekében

Rögzítőnadrágok

A TENA Fix mosható és újrafelhasználható rögzítőnadrágok​ stabilan rögzítik az inkontinenciatermékeket. Mindegy, hogy vékonyabb vagy vastagabb, illetve anatómiailag formázott betétről van szó, a rögzítőnadrág a helyén tartja, így csökkentve a vizeletszivárgás esélyét maximális kényelem mellett. A kínálatba olyan légáteresztő és hálós nadrágok is tartoznak, amelyek elsősorban rövidebb viselésre készültek, de vannak köztük alsóneműre emlékeztető, kevert pamutból készült darabok is, amelyeket egész nap kényelmes viselni. A TENA Fix rögzítőnadrág rugalmas, uniszex kialakítású, így kevésbé nyomja a testet, mégis megbízhatóan stabil, és követi a test vonalait. A rögzítőnadrág a maximális kihasználás érdekében 60 fokon mosható, és alacsony/közepes hőmérsékleten szárítógépben is szárítható. Így egymás után többször, formavesztés nélkül is viselhető.

TENA Fixation pants

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Fix | Rögzítőnadrág inkontinencia esetére

Újrafelhasználható és légáteresztő rögzítőnadrág nagyméretű, anatómiailag formázott betétek rögzítéséhez.

Részletek

Ágyvédelem

A TENA betegalátétek között többféle eldobható és védőréteget alkotó betegalátét, takaró és lepedő kapható. Védőréteget képeznek a matracon, a széken, a kanapén, a kerekes széken és más felületeken. A különböző igényeknek megfelelően többféle megoldás is létezik a véletlenszerű vizeletvesztés kezelésére. Az inkontinencia esetére készült betegalátétek többféle méretben és formában készülnek, hogy minden védelemre szoruló felülethez legyen megoldás. Léteznek olyan terméktípusok is, amelyeket főként a higiéniai folyamatok, például a nedvszívó inkontinenciatermékek cseréje közben kell használni. Az inkontinencia esetére készült TENA betegalátétek magukba szívják és egyenletesen oszlatják el a nedvességet felületükön.  Ágybavizelés kezeléséhez ajánljuk.
TENA Bed Protection

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Bed Secure Zone Plus | Betegalátétek inkontinencia esetére

Inkontinencia esetére készült ágy- és székvédő akaratlan vizeletvesztés esetén

Részletek

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA termékek

A TENA Comfort Mini Plus, TENA Comfort Mini Extra,  TENA Men Level 1, TENA Men Level 2, TENA Men Level 3, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Lady Pants Plus, TENA Silhouette Normal, TENA Men Active Fit Protective Shield férfi betét, TENA Men Active Fit Pants Plus, TENA Men Maxi, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort, TENA Comfort Mini Super, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok