Hidratáló termékek

A bőr ápolása sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák – az inkontinencia meglététől függetlenül. A bőr a korral elvékonyodik, sérülékennyé és kevésbé rugalmassá válik; emiatt kevésbé tartja meg a belső nedvességet, és jobban ki van téve a kiszáradásnak. A TENA hidratáló termékei kifejezetten a sérülékeny, idős bőr ápolására készültek, de minden más esetben is gyengéd, hatásos védelmet biztosítanak.

A TENA védőkrémjeit és testápolóit bőrgyógyászatilag tesztelték. Puhítják és nyugtatják még a nagyon érzékeny bőrt is, és hozzájárulnak a bőr természetes nedvességtartalmának fenntartásához. A sérülékeny, száraz bőr ápolására készített sűrű, dús krém és könnyű testápoló természetes bőrápoló olajat és E-vitamint is tartalmaz.

A hidratáló termékeket mosdatás után alkalmazza, hogy biztosítsa a bőr puhaságát és simaságát. A termékek a teljes testfelület ápolására szolgálnak, és kiválóan használhatók a napi bőrápolás során.

Hand applies TENA moisturising product on the skin

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin testápoló – pumpás

Bőrápoló hatású testápoló normál vagy száraz bőrre

Részletek

TENA ProSkin bőrápoló krém – illatanyag-mentes

Gazdag, tápláló krém nagyon száraz bőrre

Részletek

TENA termékek

A TENA Comfort Mini Plus, TENA Comfort Mini Extra,  TENA Men Level 1, TENA Men Level 2, TENA Men Level 3, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Lady Pants Plus, TENA Silhouette Normal, TENA Men Active Fit Protective Shield férfi betét, TENA Men Active Fit Pants Plus, TENA Men Maxi, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort, TENA Comfort Mini Super, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok