Hidratáló termékek

Tápláló hidratáló testápolók és védőkrémek a sérülékeny, idős bőr ápolására

A bőr ápolása sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák – az inkontinencia meglététől függetlenül. A bőr a korral elvékonyodik, sérülékennyé és kevésbé rugalmassá válik; emiatt kevésbé tartja meg a belső nedvességet, és jobban ki van téve a kiszáradásnak. A TENA hidratáló termékei kifejezetten a sérülékeny, idős bőr ápolására készültek, de minden más esetben is gyengéd, hatásos védelmet biztosítanak.

A TENA védőkrémjeit és testápolóit bőrgyógyászatilag tesztelték. Puhítják és nyugtatják még a nagyon érzékeny bőrt is, és hozzájárulnak a bőr természetes nedvességtartalmának fenntartásához. A sérülékeny, száraz bőr ápolására készített sűrű, dús krém és könnyű testápoló természetes bőrápoló olajat és E-vitamint is tartalmaz.

A hidratáló termékeket mosdatás után alkalmazza, hogy biztosítsa a bőr puhaságát és simaságát. A termékek a teljes testfelület ápolására szolgálnak, és kiválóan használhatók a napi bőrápolás során.

Hand applies TENA moisturising product on the skin

TENA ProSkin testápoló – pumpás

Bőrápoló hatású testápoló normál vagy száraz bőrre

TENA ProSkin bőrápoló krém – illatanyag-mentes

Gazdag, tápláló krém nagyon száraz bőrre

TENA termékek

A TENA Comfort Mini,  TENA Men, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra, TENA Pants Plus termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Silhouette Normal, TENA Men Level 4, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort Original, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok