Hidratáló termékek

Tápláló hidratáló testápolók és védőkrémek a sérülékeny, idős bőr ápolására

A bőr ápolása sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák – az inkontinencia meglététől függetlenül. A bőr a korral elvékonyodik, sérülékennyé és kevésbé rugalmassá válik; emiatt kevésbé tartja meg a belső nedvességet, és jobban ki van téve a kiszáradásnak. A TENA hidratáló termékei kifejezetten a sérülékeny, idős bőr ápolására készültek, de minden más esetben is gyengéd, hatásos védelmet biztosítanak.

A TENA védőkrémjeit és testápolóit bőrgyógyászatilag tesztelték. Puhítják és nyugtatják még a nagyon érzékeny bőrt is, és hozzájárulnak a bőr természetes nedvességtartalmának fenntartásához. A sérülékeny, száraz bőr ápolására készített sűrű, dús krém és könnyű testápoló természetes bőrápoló olajat és E-vitamint is tartalmaz.

A hidratáló termékeket mosdatás után alkalmazza, hogy biztosítsa a bőr puhaságát és simaságát. A termékek a teljes testfelület ápolására szolgálnak, és kiválóan használhatók a napi bőrápolás során.

Hand applies TENA moisturising product on the skin

TENA ProSkin bőrápoló krém – illatanyag-mentes

Gazdag, tápláló krém nagyon száraz bőrre

TENA ProSkin testápoló – pumpás

Bőrápoló hatású testápoló normál vagy száraz bőrre

TENA termékek

TENA Comfort Mini, TENA Men, TENA Slip, TENA Flex, TENA Pants Normal, TENA Pants Plus  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.oep.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés.

TENA Lady, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!