Inkontinenciabetétek férfiaknak

Maradjon a helyzet ura a férfiaknak készült inkontinenciabetétekkel!

A TENA férfiaknak készült inkontinenciabetétjei megbízható védelmet kínálnak enyhe vizeletcsepegés és súlyos vizeletszivárgás esetére is. A TENA Men férfi betétek diszkrét kialakításúak, az első részük pedig rendkívül magas nedvszívó képességű a férfiak anatómiájának megfelelően.

Az inkontinenciabetétek különböző formában, méretben és nedvszívó képességgel kaphatók, így biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő termékeket. Könnyen használhatók hagyományos alsóneműben.

Mindegy, melyik inkontinenciatermék mellett dönt: mindenképpen diszkrét, kényelmes és hatékony mindennapi védelemben lesz része a férfi vizeletszivárgással szemben. Élje aktívan az életét a kifejezetten férfiak számára védelmet kínáló betétekkel!

TENA Male protectors specially designed for men

TENA Men Level 0 Protective Shield

Fekete színű, extra vékony és diszkrét védőeszköz enyhe vizeletszivárgással élő férfiaknak

TENA Men Level 1

Vékony betét, amely vizeletszivárgás esetén nyújt védelmet

TENA Men Level 2

Közepes erősségű védelem férfiaknak vizeletszivárgás esetén

TENA Men Level 3

Rendkívül erős védelem férfiaknak súlyosabb vizeletszivárgás esetén. Éjszakára is használható.

TENA termékek

A TENA Comfort Mini,  TENA Men, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra, TENA Pants Plus termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Silhouette Normal, TENA Men Level 4, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort Original, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok