Inkontinencia-pelenkanadrág tépőzárral | Slip​

Biztonságos inkontinencia-pelenkanadrág állítható tépőzárakkal a tökéletes illeszkedésért és a kiváló védelemért

A TENA Slip inkontinencia-pelenkanadrág, népszerű inkontinenciatermék, amelyet erős, állítható tépőzárral terveztek a kiváló illeszkedésért, hogy optimális szárazságot és szivárgás elleni védelmet biztosítson.

Az egyszerűen használható tépőzár többször is újra használható. Az inkontinencia-pelenkanadrág gyorsan és egyszerűen cserélhető állva vagy fekve is. A TENA Slip nadrágpelenkát úgy tervezték, hogy férfiak, nők és gyerekek is viselhessék közepesen súlyos és súlyos inkontinencia esetén. Kiváló nedvszívó képességű és kényelmes, így ideális azok számára, akik a nap legnagyobb részét ülve vagy fekve töltik, és segít megőrizni a bőr egészségét.

Incontinence briefs with tabs | Slip

TENA Slip Plus XS, S | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetén

TENA Slip Plus M, L | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetén

TENA Slip Super S | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt súlyos vizeletszivárgás esetén

TENA Slip Super M, L | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt súlyos vizeletszivárgás esetén

TENA Slip Maxi S , M, L | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt súlyos és rendkívül súlyos vizeletszivárgás esetén

TENA termékek

A TENA Comfort Mini,  TENA Men, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra, TENA Pants Plus termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Silhouette Normal, TENA Men Level 4, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort Original, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok