Inkontinencia-pelenkanadrág tépőzárral | Slip​

A TENA Slip inkontinencia-pelenkanadrág, népszerű inkontinenciatermék, amelyet erős, állítható tépőzárral terveztek a kiváló illeszkedésért, hogy optimális szárazságot és szivárgás elleni védelmet biztosítson.

Az egyszerűen használható tépőzár többször is újra használható. Az inkontinencia-pelenkanadrág gyorsan és egyszerűen cserélhető állva vagy fekve is. A TENA Slip nadrágpelenkát úgy tervezték, hogy férfiak, nők és gyerekek is viselhessék közepesen súlyos és súlyos inkontinencia esetén. Kiváló nedvszívó képességű és kényelmes, így ideális azok számára, akik a nap legnagyobb részét ülve vagy fekve töltik, és segít megőrizni a bőr egészségét.

Incontinence briefs with tabs | Slip

Termékek

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Slip Plus XS, S | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetén

Részletek

TENA Slip Plus M, L | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt középsúlyos és súlyos vizeletszivárgás esetén

Részletek

TENA Slip Super S, XL | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt súlyos vizeletszivárgás esetén

Részletek

TENA Slip Super M, L | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt súlyos vizeletszivárgás esetén

Részletek

TENA Slip Maxi S , M, L | Inkontinencia-nadrágpelenka

Védelmet nyújt súlyos és rendkívül súlyos vizeletszivárgás esetén

Részletek

TENA termékek

A TENA Comfort Mini Plus, TENA Comfort Mini Extra,  TENA Men Level 1, TENA Men Level 2, TENA Men Level 3, TENA Pants Normal, TENA Pants Extra  termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. 

A TENA Lady, TENA Lady Pants Plus, TENA Silhouette Normal, TENA Men Active Fit Protective Shield férfi betét, TENA Men Active Fit Pants Plus, TENA Men Maxi, TENA Flex, TENA Slip, TENA Pants Super, TENA Comfort, TENA Comfort Mini Super, TENA Fix és TENA Bed termékek gyógyászati segédeszközök, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 

A TENA termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok