Ezért érdemes a TENA mellett dönteni

Ezért válassza a TENA-t szerettei ápolásához

Egy inkontinenciával élő személy ápolása rengeteg teendővel és gondolkodással jár. Fontos tehát, hogy megbízható védelmet tudjon biztosítani neki. Így nem fog feleslegesen az alábbiakon töprengeni: Elég jó a termék nedvszívó képessége? Megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását? Kényelmes? Kíméli a bőrt?
 
Mi folyamatosan odafigyelünk az egészségügyi szakemberekre és a szeretteiket ápoló hozzátartozókra, mint Ön is. Tudjuk, mit szeretnének, ahogy azt is, hogy mire van szükségük az általuk gondozott idős embereknek. Ennek köszönhetők páratlan elleni védelmet és bőrápoló hatást biztosító termékeket fejlesztettünk ki, amelyekre biztosan számíthat szerettei színvonalas ellátása során.

Kiváló nedvszívó képesség

A vizelet híg, gyorsan áramló folyadék, amely megfelelő védelem hiányában pillanatok alatt ráfolyik a ruhára vagy a lepedőre. A TENA termékei a test vonalát követő, kényelmes és biztonságos kialakítással készültek. A felületükön található speciális folyadékelvezető rétegnek köszönhetően gyorsan magukba szívják a folyadékot, és megelőzik a szivárgást. A gyorsabb nedvszívásnak köszönhetően kevesebb szivárgás történik, és ritkábban kell emiatt átöltözni.

Hihetetlen frissesség

A TENA termékeit viselve a gondozott személy bátran eljárhat társaságba, és nem kell a kellemetlen szagok miatt aggódnia. Az általunk kifejlesztett elleni védelem semlegesíti a kellemetlen szagokért felelős baktériumokat és ammóniát. A gondozott személy kellemesen és magabiztosnak érezheti magát a családtagokkal vagy barátokkal töltött idő közben.

Rendkívüli szárazság

A gondozott személy kényelmét leginkább a száraz érzés fenntartása jelenti. Ezért kapott akkora szerepet a FeelDry™ technológia a súlyosabb esetére kifejlesztett termékekben. Olyan gyorsan elvezeti a vizeletet a bőrről, hogy az egy pillanat alatt megszárad. Ez megnyugtató érzés, különösen, ha a gondozott személy nem tudja megmondani, mikor kell kicserélni a terméket. Sőt éjszaka is hasznos, amikor kevesebb cserére van lehetőség. A nedvesség felszámolásával és a bőr szárazon tartásával a TENA maximális kényelmet biztosít az Ön szeretteinek.

Kevesebb bőrpanasz

A TENA termékek védelmet nyújtanak a vizelet okozta bőrirritációval szemben, így óvva a gondozott személy idős bőrét, hiszen irritálhatja a vizelet, különösen, ha hosszabb ideig kell ülnie vagy feküdnie. Termékeink éppen ezért úgy készülnek, hogy magukba zárják a nedvességet, hogy nedvszívó felületük puha és száraz tapintású maradjon. Vegyük például az egyedi kialakítású TENA Flex pelenkát. Bizonyítottan csökkenti a betegség vagy testi fogyaték miatt azonos helyzetben való ülés fekvés során keletkező bőrirritációt.

Egyszerűbb termékcsere

Az emelgetést is figyelembe véve igen nehéz feladat egy inkontinens beteg tisztába tétele, különösen, ha a pelenkát fekvő helyzetben kell kicserélni. A TENA Flex kimondottan az ilyen helyzetekre való megoldásként született. Csökkenti a hátizmok terhelését, jelentősen megkönnyítve és kényelmesebbé téve a folyamatot mind az Ön, mind a gondozott személy számára.

A leginkább bőrkímélő higiéniai termékek

Az inkontinenciagondozás elengedhetetlen része a mosdatás és a személyi higiénia fenntartása. A TENA erre gondolva fejlesztett többféle mosdatóterméket, törlőkendőt és hidratálót. Ezek a termékek kimondottan a sérülékeny, idős bőrűek számára készültek, és abszolút alkalmasak a legérzékenyebb területek tisztán tartására. Alaposan megkönnyítik azt, ha a gondozott személyt ágyban fekve kell megmosdatni. Az eredmény pedig tiszta, friss, regenerálódó bőr.

Keresse meg a megfelelő terméktípust

Melyik termék a legalkalmasabb szerettei ápolására? Ez az adott személy fizikai és mentális állapotától függ. Az igényeinek megfelelő terméket termékválasztónk segítségével keresheti meg.